-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz nokiauser #1196 üzenetére
és vegyszer
Azért kérdem mert szerintem gyárilag kéne hogy a telefon támogassa azt a funkciót, utólag app-pal nem lehet az ilyet megoldani. Szerintem alap esetben csak akkor van a Digitizer áram alatt, ha a kijelző is világít. Gyárilag kell hogy olyan legyen hogy függetlenül kapjon áramot.
Intelligent Wake Up a funkció neve (most találtam videót is róla) ami nekem nagyon tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=zMkk4hbQQcQ&feature=player_detailpage#t=735 -
easy...rider
őstag
válasz easy...rider #1202 üzenetére
De máshol meg Gesture Wake Up a neve
-
eldrah
aktív tag
válasz easy...rider #1202 üzenetére
szép estét!
Még nem ide tartozom, de olvasgatom a haladásokat a telóval kapcsolatban..Még Alca 995-ösöm van, és ott is cm rommal meg tudták oldani a dupla tapizásra ébredést..igaz egyszer próbáltam és elég is volt..nem hiszem, hogy tul akksi kimélő lenne..Márpedig ha oda át tudták portolni, akkor ilyen telóra simán -
nokiauser
aktív tag
válasz easy...rider #1203 üzenetére
Jópofa, de szerintem G4S-en nem működik.
Szerk.: Márminthogy gyárilag, főzött romba biztos be lehetne építeni.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Megrendeletem a telefont, es remelem hamarosan meg is erkeszik . Addig olvasgatok.
-
csongi
veterán
Nekem ez már a 3. MTK cuccos telefonom, és nem volt gondom a gps-el semmi. Hárombetűs megy szépen. Be kell állítani és frissíteni az epo funkciót, és megy az. Autós-Motoros navigálásra tökéletes. És közben folyamatos telefonál is zajlik
HA pedig egy kis 3g vel is meg lehet támogatni akkor meg gyorsan jelre áll, főleg a google mapsal. Persze ezt a készüléket nem ismerem, de eddig ezt tapasztaltam MTK fronton.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Mennyire volt pontatlan? Egy kicsit olvastam és az első termékeknél voltak hibák bugok, erre a gyártó fel is hívta figyelmet. Remélem ezek a termékeke már kifutottak .
Engem az sem érdekel ha 15 métert pontatlan, mert össze rakom fejben a következő manővert, és sosem megyek vakon GPS alapján, annyira nem bízom benne. . És ha kanyarodni kell, nem akkor kanyarodom mikor a jel oda ér, hanem a közölt információ alapján. 300 Méteres előre jelzést állítok be, mikor szól akkor megnézem a térképet, és rögzítem fejbe, számolom a kereszt utcákat vagy bármi ami használható. És mindig van nálam egy Magyar térkép motoron. Benya kúton vettem, fóliázott, kimondott szabad ég alatti használatra Na ott navigáljon félre..
Kíváncsi vagyok nekem milyen lesz. -
kcsa
veterán
Annyira ne nézz fogalmatlannak hogy a GPS alapján kanyarodnék vidéki főúton
Utcákkal sűrűn beszőtt Bp-i terepen ide-oda dobált 20-50métereket is, és mivel az adott részen 100% ismeretlen voltam, ráadásul a térképet is ide-oda forgatta mert fogalma sem volt hogy merre haladok, ezért három kört mentem. Macskakövön. Esőben. Hegyoldalban. Neked nem kell részleteznem: nem élveztem
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
fa4hu
őstag
BORX ROM alatt írnám át az értesítések ledszínét. Tudja valaki melyik állományba és mit kell belenyúlni?
-
vati182
aktív tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem jiayu g5s (azért ide írok mert aktívabb fórum mint az említett készüléké)
Hátha több ember van itt aki tud segíteni, egyik barátom akarna rendelni g5s és az a baja volt már kinai phone-ja de betört a kijelzője Iocean x7 elite vagy mi volt neki és nem kapott hozzá sehol kijelzőt , viszont munkájából kifolyólag veszélyben van a telefon sokszor meg van ráa z esély h ez is be fog törni ezért szeretném megtudni ha így járna akkor tud e cserélni be lehet e szerezni? mert gondolom bármelyik mobilos megcsinálja de hogy tud is e rendesen rendelni hozzá legalább saját maga alkatrészt mert a másikhoz nem jutott hozzá... -
vati182
aktív tag
Köszi az építő jellegű hozzászólást jól jött most off-ba, de ha már vissza jöttél zsibbadásból, akkor megköszönném ha reagálnál is ha esetleg van valami tényleges hozzá értő válaszod is
De ha így kevésbé fárasztja a szemed a dolog, akkor legközelebb tagolom
Lehetséges hogy vastagabb könyvek irányába nem kell nézelődni ilyen esetbenEgyébként igyekeztem csak minél részletesebben leírni a dolgot h ne az legyen valami környezeti tényező hiányában nem tud válaszolni nekem az illető aki képes is lenne rá mert birtokában van annak a tudásnak aminek lehet te nem bár én nem tudom lehet csak a segítőszándékod háttérbe szorult a zsibbadás következtében.
Egyébként bocsáss meg kérlek remélem nem keltettem benned túl erős ellenszenvet, sajnos egyik barátomnak szerettem/szeretnék valójában segíteni és közben rohanok kocsiban ültem mentem egyik megbeszélésről a másikra és ezek közepedte írtam meg gyors az előbbi sorokat. TELEFONRTÓL.
Továbbra is várnám a segítőkész embereket
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz vati182 #1216 üzenetére
Neked strapa teló kell, nem másik kijelző. Az olyan telóknak nagyon más az ára, de nem biztos ha a 4.-ről kiejted túléli azt is. Ilyen pl. a Runbo X valami, olyan 800USD körüli áron.
Kijelzőt bármihez kapsz (ha nem noname cucc), de a jobb telókhoz nem éri meg, mert a teló árának fele, 2/3-a a kijelző + csere+szállítás+vám.
Na így ugorj neki még 1x
Never give up!
-
vati182
aktív tag
válasz Laza... #1217 üzenetére
köszönöm, illetőnek igazság szerint munkában kocsi ajtónak koccant csak neki zsebében van futárkodik néha nehezebb csomagokkal szóval nem fogja dobálni a telefont, de ez az hozzá koccanhat, de a kérdés akkor választ kapott némileg, tehát lehet a g5s-hez kijelzőt kapni gond nélkül...
Egyébként ilyeneket honnan lehet megrendelni?
Mert Iocean x7 ELite -hey sem jött összeKöszönöm a telefon ajánlást de normál alap telefont szeretne szóval annyira nem mindennapos h az a kijelző betörjön csak ha véletlenül még egyszer így járna akkor legyen lehetőség akar új kijelző beszerzésére, a berakásra meg már van embere...
-
batika74
újonc
Sziasztok!
A rémálmom valóra vált... tégla lett a telómból...
Pedig minden olyan jól ment. Leírás alapján rootoltam, új recovery, majd miui rom.
Szépen feltelepült, majd restart után se kép se hang
De ha rádugom a töltőre, még csak nem is világít...Szívesen veszek minden ötletet
Köszi
-
vegyszer
addikt
válasz batika74 #1224 üzenetére
Kezdd Ádámtól és Bélától: Akku ki, pár percre. Akku vissza, és normál boot kísérlet. Ha nem jön össze, akkor ismét akku ki pár percre, majd vissza, de töltő mellett a recovery-t próbáld elérni. Ha nem jön össze, akkor akku nélkül flash segítségével életre tudod kelteni, talán, de a miénkje már bonyolultabb.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
fudi2002
veterán
Needromon új lenovo portolt kitkat.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
gabika318
aktív tag
Állítólag hibátlanul működő custom KitKat ROM G4S-re
az Android Team Force -tól.Letöltés:
https://mega.co.nz"Hivatalos" oldal:
http://androidteamforce.es/rom-g4s-aosp-4-4-2-team-force/[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
gabika318
aktív tag
Készítettem egy módosított boot.img-t kizárólag G4SL (1GB/4GB) verzióra, azon belül is, a 2014.06.18-án kiadott romhoz. Mivel a telóm még nem érkezett meg, ezért a mod teszteletlen! CWM illetve TWP alól telepíthető!
Módosítások:
Root Shell
\System partició védelme feloldva (írási jog adb-n keresztül)
Init.d és init.d.loop támogatás (a szükséges mappákat is létrehozza)Letöltés:
Jiayu_G4SL_Mod_Boot_2014.06.18.zipIsmétlem, teszteletlen, csak G4SL-re és csak akkor ha van bizt. mentésed a booot.img-ről.
-
noobsaibot
tag
Üdv mindenkinek!
Eszembe jutott,hogy írok egy szösszenetet a gps vételről, amelyben összefoglalom pár hete lefolytatott antennakisérleteim eredményét, melyet egy g4t és egy g4s társaságában eszközöltem.
Előre bocsátom,hogy nem direkt bekötésről van szó.
Az antenna csatlakozótól, az antennáig egy kb. 8mm-es résen keresztül vezet az út,melyet mindenki megfigyelhet a SIM foglalat felett,ha leveszi a hátlapot.
Nos, én ide illesztettem be egy kb. 8cm hosszú, 8mm széles többször hajtogatott alufólia csíkot, melyet a készülék felső része felé vezettem ki, úgy, hogy az kb. 5cm-rel kilógjon felfelé, majd visszatettem a hátlapot.
Láss csodát, a jelszintek, ill. a pontosság is rengeteget javult, elöbbi 30-40-re, utóbbi 2m-e, emellett a pozicionálás is pár másodpercre redukálódott mindkét készüléken.
Véleményem szerint a gyenge gps jel oka, a nem megfelelő antennaforma és annak nem megfelelő elhelyezése.
Egy direkt csatlakoztatott megfelelő méretű és formájú antenna nem is tudom mire lenne képes!
Úgy gondolom a gyártóknál ez sokadlagos szempont, ahol marad hely, oda kreálnak antennát.
Biztos vagyok benne,hogy egy qualcomm chip gps fronton sokkal fejlettebb, de kár lenne ezért az mtk-t hibáztatni, hiszen vannak készülékek(TCL-Xiaomi-sony) amiken nincs ilyen probléma MTK SOC esetén.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI8
-
gghrtz
őstag
válasz noobsaibot #1236 üzenetére
Ez így van. Nem értem miért spórolják ki mindig a rohadt antennákat...
-
tboy72
aktív tag
fotókat nem tudnál berakni?
-
kcsa
veterán
szétszedted? Vagy csak bedugtad az alufóliát a lukon?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tboy72
aktív tag
válasz noobsaibot #1240 üzenetére
És esetleg nem akarod újra megcsinálni a G4S-en és közkinccsé tenni?
-
bacsig
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam én is plusz alufólia antennát, és valóban jobb az egyes műholdkhoz kiírt jel. AndroiTS programmal néztem.
Viszton próbálgatás közben egy érdekes dolgot láttam: Ha kikapcsolom a "Helyhozzáférés" beállításokban a "Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján" beállítást, akkor stabilabb a pozició. Ha ez be van kapcsolva, akkor időnként megszünik a fix, vagy elugrik a pozició, majd hamar vissza is tér, ha kikapcsolom, akkor stabil a pozició.
Más nem tapasztalt még ilyet? -
pcsongi
újonc
Sziasztok! Új vagyok errefelé és a fórum olvasgatására vágtam bele a G4S vásárlásába, idáig szinte tökéletes elégedettséggel. Két dologra viszont nem találok magyarázatot. Az első az, hogy miért van az, hogy a telefonomat mindenhol G4-nek írja, amikor mindenben a G4S paramétereit, pontszámát hozza (2gb ram, 16gb tárhely, MT 6592, stb.) és dobozon is G4S szerepel? Vajon a G4S romok jók rá? A másik pedig az, hogy miért lehet az, hogy be van állítva a menüben a hangerőgombok feloldóképességének a letiltása, mégis felold. Ha be van kapcsolva, akkor is így tesz.
Kicsit más - a GPS esőtáncot nagyjából 10x végig csináltam vele, amire sikerült megjavítani, azóta a használható kategóriába esik, bár műhold látásban a húgom Samu Galaxy S Duos 2-je úgy 2x jobb. -
siemensfun
tag
Kipróbáltam amit írtál és tényleg jobb tőle és gyorsabb a GPS. Alu nélkül 7 műholdat látott 14 Feet-es pontossággal, aluval pedig 11-et és minden jelet 5-6 SNR-rel erősebben 8 Feet-es pontossággal.
Ezek szerint tényleg rossz a gyári antennája.Kipróbáltam lakásban is és eddig ott nem talált jelet csak az ablakban, de most kézben tartva a lakás közepén 4 műholdat lát 29 Feet-es pontossággal.
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
Üdv!
Jól értem, hogy KILÓG a telefonból az alucsík?
-
gabika318
aktív tag
Egy két fotót tudnál dobni, hogy is néz ki ez a házi barkács GPS antenna?
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz pcsongi #1246 üzenetére
Na...
Semmi ördöngösség nincs benne, összedobtál egy külső monopól atennát Ez a kedvenc témám
Semmi baja nincs a belső antennának, az a lehető legjobb. A helyzet az, hogy ezekben az olcsóbb csodákban nem lehet megfelelően nagy nyereségű BELSŐ antennát csinálni. Eleve kicsi hely, belső interferenciák, alkatrészek közelsége és a többi. Olyan a tervezése meg a felhasznált alkatrészek, hogy marha olcsó lesz a gyártás, de ugye valamit valamiért.
Hozd ki kívülre az antennát, akár egy szakadt alufóliával és mindjárt jobb lesz.
A méret hasraütásre jött? A kilógó 5 cm az kb. 4,75 cm, pont ennyi a GPS frekvenciájának megfelelő negyed hullámhossz Aztán ki kell mérni, melyik az alaplapi csatlakozók közül a melegpont és csak arra kötni a cuccot.Egy probléma van ezzel: hogy kilóg De ha éppen nem használjuk, rá kell hajtani/rögzíteni a teló hátlapjára és kész. Mellesleg láthatod, hogy működik: drasztikusan csökkenni fog a jelszint úgy. Kb. mint az eredeti. Kihajtod, és megint jó lesz.
Akit nem zavar ez a megoldás, az igen jó GPS-t csinálhat az eredetiből...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest