- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Több 4.2.2-es ROM-ot kipróbálva azt tapasztaltam, hogy a más telefonokról portolt ROM-ok keveset töltenek deep sleep-ben, emiatt jobban is merül alattuk a készülék.
-
vegyszer
addikt
4.2.2 vagy 4.4.2? Miről is beszélünk pontosan?
Mert ugye 4.2.2-vel jött, és ha merül gyorsan, az katasztrófa, mert így is 2x keresztbe megeszi a Xiaomi Hongmi telefonom állóképességét"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
fudi2002
veterán
Hadd kérdezzelek, vagy mást aki még ezt használja.
Több helyen olvastam imei vesztésről 4.2.2.ről való frissítésnél (cwmnél és nem flashtools), a romról írták hogy a memókezelési igen rossz, majd 1gb a fogyasztása. Mik a vélemények?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fa4hu
őstag
válasz vegyszer #1259 üzenetére
Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy a moddolt gyári ROM-ok többet vannak deep sleep-ben, mint a más telefontípusokról portoltak.
(#1260) fudi2002: Ez így van, kevesebb a szabad memória (úgy általában jellemző ez a KitKat-re), de ettől a rendszer még kellően gyors volt nálam, amíg használtam.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
erdekes, a kitkat nak pont ez lenne a lenyege, hogy kedvezobb memoria hasznalat, es kisebb hardver igeny. Szerintem ez meg nem az igazi 4.4 majd mikor kint lesz a gyari es azt mokoljak. Gondolom hamarosan meg lesz az is, szepen jonnek ki a tobbi gyartotol is.
Javitom magam, amint latom mar van gyari cucc nah majd erre egy miui[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
A hozzászólások (lent) között írják, hogy nem minden app kompatibilis a kitkat-el jelen pillanatban, ezért nem tudod visszarakni.
Meg azt is írják, hogy egyelőre az SD kártya sem tud elsődleges háttértár lenni. -
nokiauser
aktív tag
Meg a kedvenc Opera Minim sem megy rajta, úgyhogy ment vissza a 4.2.2. A frissített Facebook (v12) viszont már működik (4.2.2-n).
-
hudyfiu
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni egy ilyen telefon frissítésében?
Egy ismerős hozott ma nekem egy G4S-t (ha jól sejtem 16/2GB).
Be sem indult.
G4S-20140704-161636...
Ezzel és a SP_Flash_Tool_v5...segítségével sikerült helyrehoznom de frissíteni semmit sem tudok.
CWM ami benne van azzal nem tudok frissíteni sehogy se TWRP-re se másik CWM se másik zipes rendszert.
CWM-et sem tudom frissíteni se mtk DT vagy MUT segítségével sem.Van valakinek ötlete?
Holnap még nálam lesz a telefon de már nagyjából kipróbáltam mindet így inkább írok, hátha megoldódna amíg vissza kell adnom.Előre is köszönöm.
-
-
hudyfiu
senior tag
SP_Flash_Tool_v5.1352.01
Ezzel ment fel.
Van is vagy 4 rendszer ami felmegy de a recoverynél valamiért most nem megy a frissítés sehogy.
Találtam már pedig olyat is amit ezzel a programmal lehet telepíteni és csak recovery van benne de semmi.
Elindul a rendszer akár hogy próbáltam cwm-be lépni.
Vagy twrp-be.CWM alól telepítve pedig mindenre aborted-et ír.
Nem tudom hol nézem be egyfolytában.
Ja hogy firmwire upgrade...na azt még nem néztem de nem hiszem hogy jobb lenne mint a format and download...
Megnézem[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz hudyfiu #1278 üzenetére
Miután a teló nem működött, valószínűleg szétmókolta valaki.
A sima Download mód csak rátölti a telóra a létező partíciókra a cuccokat, aztán ha azok nem stimmelnek, akkor gond van.
A esetleges PMT changed... arra figyelmeztet, hogy más a létező partíciókisztás a telón és más a felrakni kívánt firmware-ben.
A Firmware Upgrade át is partícionálja, leformázza a belső flash-t, úgy tölti le a cuccokat, ehhez minden fájlnak meg kell lennie a letöltött firmware-ben. Ezért van az, hogy ha valamelyik pipát kivesszük, akkor visszaáll Download módba.
Ez felülírja a preloader-t is, vagyis ha nem a típusnak megfelelő firmware-t erőltetjük rá akkor elég jó eséllyel tégla lesz. -
ksanc
őstag
válasz hudyfiu #1282 üzenetére
Annyi, egészen pontosan 10485760 bájt. Ennél ne legyen nagyobb a felrakandó recovery
De az ilyen változás nem csak a recovery particiót érinti...
Egyébként elindulnak a CWM recovery-k ilyen esetben is, csak nem talál és nem tud csatolni semmit, ezért folyton hibákat dob mindenre. Legalább is a jó öreg W450-nél.[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
Ugyan az minden a frissítéses telepítés után is.
Az a baj hogy mivel így hozták ide a telefont vagyis hogy be sem kapcsolt azt sem tudom biztosra hogy milyen bár az akku alatt ott a 16/2 de manapság ugye...ki tudhatja.Viszont a rendszere felmegy az S-nek, van értelme L recoveryt keresnem vagy nincs külön neki?
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz hudyfiu #1286 üzenetére
A gyári recovery-vel nyilván nem tudsz semmit rátenni.
Nincs ehhez CWM?Értelmes rendszer? Jah, hogy te valami Custom cuccot akarsz rátenni.
Hát én nem voltam elájulva egyik CWM-ből felrakható Custom ROM-tól sem, de ez egyéni izlés kérdése már...Mobile Uncle Tools-al tudsz felrakni CWM-et, van root ebben a romban úgy látom...
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz hudyfiu #1288 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk: Van most egy működő gyári rendszered, de te szeretnél valami custom rendszert felrakni rá recovery alól.
Eddig igy van?
Ehhez le kell cserélni a gyári recovery-t egy CWM-re mondjuk, majd azzal már tudsz rátenni custom-ot.
Kell egy ehhez a telóhoz való CWM recovery, azt felpakolod Flash Tool-al és aztán már abból a recovery-ből simán fel tudsz rakni bármit.[ Szerkesztve ]
-
-
hudyfiu
senior tag
-
vegyszer
addikt
válasz hudyfiu #1296 üzenetére
Cappa72 féle TWRP recovery: Jiayu-G4S-2Gram-16Grom-TWRP2700-recovery-by-Cappa72-v2.img
MD5: da73796e1e36e36521caa1ac26611ab3[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs