- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Sziasztok! Akksival kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy mennyit fog bírni kb. Nekem a G3S kb ~7 óra kijelzőhasználatot tudott wifi || 3G-vel. Előre is köszi. Ma megrendeltem a cuccot. Remélem a jövőhéten meg is lesz. Addig be kell érnem a ZTE Blade-del.
-
7600 GS
addikt
Hordozható töltő létezik a készülékhez?
-
MODERÁTOR
-
7600 GS
addikt
válasz Viktor0610 #413 üzenetére
Igen, az lesz az, köszönöm!
-
_Hodor_
tag
Üdv, amennyiben a hozzáértő Urak egyikének, vagy többeknek lesz ideje, készítenek majd egy összefoglaló leírást a a topic elejére? Ugyan nincs annyi oldal hogy ne lehessen végig bogarászni mik az ajánlott romok, beállítások stb, de mégis csak egyszerübb lenne, meg már biztos sokan megszoktuk, hogy azzal kezdjük hogy végig olvassuk az összefoglalót.
Köszönettel: Hodor -
stamas80
tag
De elméletileg az iPho-hozis jó lehet, ha viszed magaddal az USB-s kábelét!
nemek legalábbis van egy kicsi, azt microUSB-n lehet tölteni, és egy normál USB-n adja le a töltést, amibe ugye bármelyik telefonnak az USB-s kábelét bele tudod dugni. -
vegyszer
addikt
Én iPad asszem 10"-os verziót töltöttem 10400mAh-ás Xiaomi Powerbankról. Rendkívül tetszett a tulajának. (egy 6 éves fiúka az)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
MODERÁTOR
-
7600 GS
addikt
válasz Viktor0610 #419 üzenetére
Esetleg van valami olyan modell, ami best buy-nak minősül? Én ezt néztem ki, ennyiért jónak tűnik, bár nem vagyok otthon a témában.
-
Zsötie
tag
-
MODERÁTOR
-
vegyszer
addikt
Xiaomi Powerbankjáról egy szösszenet. 30$ alatt van az ára de volt olyan, aki 20$ körül szerezte meg...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
7600 GS
addikt
Köszi srácok, szerintem ez a Xiaomi lesz, nagyon jó cuccnak tűnik.
-
vegyszer
addikt
Én egyetlen dolgot nem tudok rajta dicsérni. A csomagolás logikáját. Ugyanis az átlátszó tok ugyan pontos, meg minden, de nem zár, van rá egy papír gyűrű, ami csukva tartja. Így nekem egy szilikon tok is jön hozzá. Úgyis a Nokia 1m-es kanócát hordom hozzá. Így töltés közben beszélni is tudok.
Bár nem könnyű, de megéri cígölni. (Számomra valahol a tömeg a legfőbb garancia arra, hogy van benne anyag, ami a töltés fel tudja venni)
Asszonykának lehet a kisebbet beszerzem. Azt eddig nem is láttam sehol.[ Szerkesztve ]
-
stamas80
tag
Ha mégsem, akkor nézd meg a Tecskó áruházban, ha jól emlékszem most pont féláron adják az ilyen kütyüket.
Ja és ne értse félre senki nem reklámozni akarok, csak pont tegnap volt a kezemben a reklám újság.
azt könnyebb visszavinni, ha valami baja van! -
Zsötie
tag
válasz Viktor0610 #422 üzenetére
Kérem, akinek elvei vannak.
-
Heavyrain
őstag
G4S-hez melyik MX Player codec kell? ARMv7 vagy ARMv7 NEON?
-
Mr. Wolf
csendes tag
Honnan lehet leszedni tiszta MTKDroidtools-t. Bármelyik verziót próbálom leszedni, a NOD32 rögtön karanténba rakja, merthogy szerinte trójai van benne?
Melyik GPS programot ajánljátok (free), esetleg használható a Google Maps is? Még nem nagyon akar működni a GPS, de nem merem buherálni ROM mentés előtt: -
Mr. Wolf
csendes tag
Bocs a láma kérdésekért,de az MTKdroidtools nem ismeri fel a telefont bárhogy is dugom rá a PC-re, factory módban sem indul. Lehet, hogy driver kellene ahhoz, hogy a PC felismerje a telefont? Kerestem a neten, de nem találtam. A leírás alapján próbáltam, de nem ment:
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/mtk6577_root_es_backup_mtkdroidtools_segitsegevel.html
Gondolom a Root részt ki lehet hagyni, mert már eleve rootolt a telefon. -
gghrtz
őstag
Marha kíváncsi leszek, hogy az 1/4-es verzióhoz lesznek e ROM-ok gyártva.
@cappa72
Te értesz ezekhez. Azt szeretném kérdezni, hogy 1/4-esre ROM-ot gyártani 2/16-osról, mennyire bonyolult? De szerintem lesznek gyártva, mert jóval olcsóbb az 1/4, mint a 2/16 szóval szerintem ez is népszerű lesz, már csak azért is mert sokan nem tudják kihasználni sem a 2GB RAM-ot, sem a 16GB eMMC-t. (Én pl. tuti nem. Hova kellene nekem 2GB RAM? , a 16GB meg felesleges, mert 1: SD kártya, 2: telefonon nem tárolok nagy file-okat.)[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! GPS -ről milyen tapasztalatok annak a G4S-nél?
-
tonerz
aktív tag
válasz LantosBerry8 #441 üzenetére
A Gps-t tegnap próbáltam és kb 1 perc volt amíg megtalálta a pozíciómat.
Nem teljesen pontos szvsz 5-10 méter között saccolom, illetve az irányt nem jól mutatja nekem.
Régen volt egy a820-am, ott is ugyanez volt de akkor a térképen lévő iránytűre bökve beállt a helyes irányra, itt most nem találom. -
artid
aktív tag
válasz LantosBerry8 #441 üzenetére
Helló,
Nagyon gyorsan fellépett a műholdakra.
Ma nézegettem a GPS-t, igaz csak google maps-sel.
a pozíció meghatározása nem volt pontos, de a navigálása igen.
iGo nem ment valamiért fel, este még a Sygic-et is.
Szűz beállításokkal.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
artid
aktív tag
Hali,
Nekem most sok 3G netezéssel, sok wifivel, viszonylag sok (napi 15-20, legalább 2-3 perces) hívással 2 napot bír. Kisebb terheléssel biztos jobb.
Én feltettem ezt: Lux Brightness Screen Dimmer
Hasznos, főleg sötétben, ahol nekem is magasnak tűnt az alap beállított legalacsonyabb fényerő.Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
artid
aktív tag
válasz LantosBerry8 #446 üzenetére
Talán holnapra, de lehet, hogy csak hétfőre, de tudok majd mondani tapasztalatot.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
artid
aktív tag
Az OTG szuperül megy, de hogy távolítom el a pendrive-ot?
Ha csak lehúzom, kiabál...Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik