- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
válasz Hajas Mao #597 üzenetére
Nem néztem, csak elindítottam lenyomtam egy versenyt, folyékonyan ment és kész
Youtubon G4C (mt6582) verziót láttam és ott néha beröccen.
De például a Sine Mora is elég kemény grafikával rendelkezik, megnéztem és ott maxon van a grafika, de még így is folyékonyan megy a játék és kb fél perc alatt betölt. MT6582 -es telómon vagy 3 percig töltött és alacsony grafikán is elégé alacsony volt az fps. -
fudi2002
veterán
Akkuidő tapasztalatnak, ha valakit érdekel.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fffeco
tag
Halli!
Látom itt akik később jutnak hozzá ehhez a telóhoz azoknak újabb firmware van rajta? Hivatalos úton nem frissülnek a régebbi készülékek? -
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #606 üzenetére
Nem elég a Mi, már Jiayu is kell?
BTW nem szokott OTA frissülni.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
fa4hu
őstag
Most ezt tesztelem: deoexelt, megy rajta az Xposed és a Gravity Box, az akkuidő is jónak tűnik, a GPS kicsit viszont gyengébb a korábbi ROM-nál.
-
fa4hu
őstag
Ezekkel sokat javult a GPS a ROM-on:
1) ROOT bekapcs
2) BuildProp Editor telepítése a Google Play-ről
3) BuildProp Editor elindítása
4) Új érték hozzáadása
5) A dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt sor után "dalvik.vm.execution-mode=int:fast" beszúrása (nekem nem sikerült közvetlenül utána, de így is működött).és
A system\etc\gps.conf fájl első sorába begépelni ezt a sort:
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.orgÚjraindítás.
-
sanyee75
tag
Jiayu G4c-je van valakinek? Vagy kicsvel többért jobban megérné a G4s 1/4 oktás verzió
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
noobsaibot
tag
Akkor vissza a 3.x-re.
Az spft verziója ,mt6592 szempontjából lényeges?
Az Mtkdroidtools fejlesztője,igazán adhatna valami összeszedett helpet a programjáról,mert valami orosz fórum legmélyebb bugyraiban találtam meg, hogy cwm módban kell csatlakoztatni az nvram visszaállításhoz,arról nem is beszélve,hogy össze-vissza ment ömlesztve,hiába van külön mappa az nvram backupnak,meg a flastools-os output-ot is két helyre írja aztán az egyik üres.A multkor egy lenovo tabletet javítottam,és a mentések fele hiányzott,pedig a log-ban a folyamat sikerrel zárult,szóval ezzel is ovatosan.Xiaomi MI8
-
gghrtz
őstag
Nekem ugy tunik eddig mintha a 6592 kevesebbet enne, mint a 6589.
-
Tondi
tag
Én ezt csináltam most reggel
1. ROOT bekapcsolása
2. adb pull /system/build.prop c:\
3. adb pull /system/etc/gps.conf c:\
4. c:\build.prop módosítás pl notepad++ -val vagy ultraedit-vel, egyszerűen lehet a sorokat beszúrni és módosítani
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=GB
persist.sys.timezone=Europe/Budapest
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt után beszúrni
dalvik.vm.execution-mode=int:fast
5. c:\gps.conf módosítás notepad++ -val
XTRA_SERVER_1=http://epodownload.mediatek.com/EPO.DAT
XTRA_SERVER_2=http://epodownload.mediatek.com/EPO.DAT
XTRA_SERVER_3=http://epodownload.mediatek.com/EPO.DAT
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
6. adb remount
7. adb push c:\build.prop /system/build.prop
8. adb push c:\gps.conf /system/etc/gps.conf
9. adb reboot -
Dhampir
félisten
Sziasztok,
a telefonos beszélgetés minőségével milyen tapasztalatotok van?
Kihangosítva tiszta vagy inkább dobozhangú?
-
Mr. Wolf
csendes tag
Próbálom a Tondi féle GPS javítást, de amikor vissza akartam rakni a két fájlt push paranccsal nem engedte, mert szerinte csak olvasható fájl "Read-only file system"
Miután rájöttem ,hogy kihagytam az "adb remount" parancsot, megpróbáltam ez sem sikerült, ezt írja: "remount failedperation not permitted"
A root és az USB debug be van kapcsolva. -
Huawei
tag
Nekem pont most panaszkodtak, hogy elég furcsán hallanak, mintha "orrhangon" beszélnék. Teljesen érthető, de furcsa nagyon. Ezt eddig egy ember mondta, de majd rákérdezek mástól is. Nálam is kissé érdekes a hang, talán kicsit halk a másik hívófél, de teljesen érthető. Nem recseg, nem tompa, inkább magasabb tónusú. Kihangosítás esetén a másik fél nagyon rosszul hall, de még mindig érthető marad. Nálam kihangosítás esetén mintha picit akadozott volna (még szintén érthető), de gondolom vonalfüggő is valamilyen szinten. Nekem a gyári rom van még rajta, remélem a frissebb romok jobbak ezen a téren.
-
Rolli
aktív tag
G4C készüléken ha elkezdem nagyítani a képet,elég hamar szétesik a kép.(szemcsés)
Mitől lehet ez? -
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Átváltottam az előlapi kamerára valahogy,és azóta nem tudom visszaváltani a hátlapira.
A cameránál nincs ott az ikon a forgatáshoz.
Leszedtem a camera zoom fx-et,ott is az előlapi jelenik meg,és nem engedi a hátlapit.Mi lehet a gond?
Eddig tökéletesen működött. -
Rolli
aktív tag
válasz Heavyrain #638 üzenetére
Köszi,mostmár megvan.
Sajnos csak újraindítás után jelent meg az a kameraváltó ikon,valami bug lehetett.
Használ még itt más is G4C-t?
A képeivel nem vagyok megelégedve.
Nagyon hamar szétesik nagyításra.
Tudna valaki feltölteni a sajátjával készített képeket?Elvileg a G4C,és a G4S kamerája ugyanaz?
Köszönöm.
-
minatomiray
csendes tag
Ez az "orrhang" amiatt van mert a telefon tervezője nem ért az audióhoz, nem tudja hogy a hang közel gömb alakban terjed. A telefonban van 2db mic, egyik alul (beszéd) másik felül (zaj). Mindkét mic rá van forrasztva a panelra, 180 fokban felfelé néz. Azért, hogy a 90fokban lévő pici lyukon - ami a házon alul van - keresztül "beirányccs'a" a hangot, a kici kínai minkét micre ráhúzott egy gumiharangot, ami az alsó mic-en ráadásul 90fokban meg van csavarva hogy jó irányba nézzen. Na emiatt van orrhang és halkulás, mert a koton a micen megeszi a felső hangartományt és brummogás marad, amiből a dinamikakompresszor orrhangot kreál.
Én megoldottam, mert vizet kapott a teló, ki kellett szárítani ezért szétszedtem, amivel a garancia ugrott, de amikor megláttam a két gumikotont a miceken fogtam a fejemt ááááá. Le kell venni mindkettőről és máris szép éles, érthető lesz a hang, nem kell iránytgatni, főleg nem gumival nem ehhh. Akit zavar, szedje szét, vegye le.
A hangerőt meg fentebb kell egy kicsit tornászni MobileUncleTools->Engineer Mode->Engineer Mode(MTK)-.>Hardware Testing -> Audio ->Normal Mode -> Type:Mic-> Level0: 230, Level1:200,Level2:200...
-
sziverib
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy tervezik-e a 4.3 vagy a 4.4es verziót kiadni JiaYu G4S-re.
-
-
Huawei
tag
válasz minatomiray #640 üzenetére
Hát ezek szerint most szembepisálták magukat, mert "drágábban" hoztak ki rosszabbat a telefonból. Bár nem mintha olyan nagy költsége lenne 2 gumiharangnak, de akkor is. Köszi a választ!
-
Dhampir
félisten
válasz minatomiray #640 üzenetére
Ez érdekes megoldás, köszi. :-)
-
Rolli
aktív tag
Tudna feltölteni valaki képeket amit a kamerával csinál?
Az enyimnek elég fos a képe.
A többi is ilyen lehet? -
kristof_
tag
Valaki nem szeretne olyan jófej lenni, hogy témaindítónak írna egy rövid kis összefoglalót az olyan tudatlan embereknek, mint én? Gondolok itt a recovery, új ROM felpakolásának lépései, ROM mentés, esetleg bele lehetne szőni a telefonról por/kontra érveket. Szerintem rengeteg embernek segítene. És vendégem egy sörre
A másik, hogy szerintetek főzött ROM-ban fog lassan megjelenni KitKat?
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik