- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek!
⭐ Stella
-
Cyberpunk
félisten
HVG Facebook. Agyhalál!
"HVG, megint faszságokat írtok. Sem az okostelefont, sem az érintő képernyőt nem ők találták fel, az internet kommunikációt meg pláne.
Az egész iPhone buborék egy marketing szar. Addig dagadt, amíg Jobbs élt, és nyomatta a hülyeséget. Amint meghalt, az iPhone eladások meredeken zuhantak és zuhannak a mai napig. Kipukkadt a lufi.
Ráadásul az ő elbaszott marketing mechanizmusuk miatt ment tönkre a Nokia és a Blackberry, mert az üzleti telefonból egy ostoba emberek játék és szórakoztató telefonját készítették el, de úgy adták el, mint a legfelsőbb kategóriás üzleti telefont. Pedig üzleti célokra teljesen alkalmatlan volt évekig. Ma meg már van jobb, szebb, olcsóbb, nagyobb üzemidejű.
A rengeteget fogyasztó érintő képernyőjével elbaszta a készenléti időt, és helyesírási (elgépelési) hibák főzelékévé változtatta a mobil kommunikációt.Az, hogy most már ez lett a "trend" az meg a az emberiség, de leginkább az amerikai üzletemberek ostobaságának mérőfoka, mert ha lett volna egy pici eszük, akkor maradnak a Nokia-Blackberry vonalon. De hát amcsik, IQNUKU."
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Totheground
addikt
Segítsetek, volt ebben az üvegben egy fél liter pálesz és most kurvára nem találom. Mármint az üveg megvan csak a tartalma nincs shol.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #134807 üzenetére
Na elmész a faszomba, nincs az az ember, aki részegen így ír Vagy már másnap?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
nagyúr
válasz Totheground #134810 üzenetére
Fél liter rendes (tehát 51-52 fokos) pálinkától én már régen is KO voltam mikor bírtam a piát, falusi gyerek létemre, nemhogy havat lapátoljak még akkor
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Jojo5
őstag
icecave&radi8tor: ha mentek gilda-ba szóljatok előtte, lenéznék veletek 1-2 alkalommal.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
válasz radi8tor #134812 üzenetére
Igen, most, mikor visszajöttünk otthonról, egyből vettem bérletet. A tavalyi év anyagi és egyéb szempontokból is jól sikerült, testileg viszont nem. Elhanyagoltam mindent, és bár nem vagyok nagy súlyú, izom elfogyott, háj viszont lett. Igazi aputest Tudom, mostanában ez a menő, de engem valahogy ez nem vigasztal. Szóval év eleje óta már kiszámolt kaján nyomom, tavaszra már lesz látható eredménye. Idén sem lett kevesebb meló, sőt, de úgy döntöttem,hogy ha beledöglök is, akkor is szakítok időt a sportra, minden nap. Ha nem súlyzós edzés, akkor a jó öreg szobabicajos, vagy futópados aerob.
Jojo5: Azt is lehet, kérdés, hogy most ingázol itthon és külföld között?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jojo5 #134816 üzenetére
Megdumáljuk. Bár ugye én pont napközben járok, de hétvége működhet.
Más: El sem hiszem, ma hozza a DPD az edigitalos csomagom, ami dec. 21 óta kering a világ körül kb (dec. 15-ös rendelés, 21-én került a DPD-hez). Majd ha itt lesz, akkor hiszem csak el, addig biztos nem.
-
nitro16
senior tag
válasz icecave #134822 üzenetére
Ahha
Én amit tudok mindet szabad súllyal csinálok, de persze vannak olyan gyakorlatok amiket csak gépen tud megcsinálni az ember ott használok csak gépet. Ezeknél viszont az a bajom, hogy számomra kevés a lapsúly a gépen és nem tudok már hova emelni mert maxon van, ilyen a combfeszítő, fekvő combhajlító, hiperhajlító, vádli,hasprés stb.. kézi súly is csak 60kg- os a max, abból is 100-ig minimum lennie kellene de hát nem hoznak ide felénk. Budapesten legalább ilyen szempontból jó, mert baromi nagy termek vannak, meg sok súly.
-
lacy86
addikt
HA!-n tobben keresnek DDR4 RAM-ot mint amennyi elado lenne 😜😜
Ennyire lement at ara a szamtech cuccoknak?
-
Mister_X
nagyúr
válasz lacy86 #134825 üzenetére
Nyilván keresnek, de nem találnak. Mindenki olcsó RAM-ot akar, de nem ad el senki sem - még elég újak a DDr4-et használó architektúrák, nincs senkinek fölösleges RAM-ja.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nitro16
senior tag
válasz icecave #134828 üzenetére
Ha rendszeresen lejársz, és mellette figyelsz a kajára majd szépen növekedik az erőszinted is.
Sukta 95 Itt is sok atlasz gép van még (jó gépek,csak kevés a lapsúly), azokat cserélik folyamat technogym meg hoistra. Terembe is hoztak pár hete egy hoist scott pados gépet ezt [link], gondoltam kipróbálom.
Alapból karhajlítást ha csinálok vagy kalapács bicepsz akkor most a maxom az 32-34kg-os egykezesek között van. Na most erre a hoist gépre felpakoltam 7x20kg-s tárcsát mire elkezdtem valamit érezni, tehát 140kg-ott, de annyit levesz, hogy talán marad 50kg tényleges terhelés nevetséges. -
nagyúr
válasz nitro16 #134831 üzenetére
Tudom én azt jól. Kaja nagyobbrészt számít (céltól függően). Többször néztem már ki igen jól, de én vagyok ennyire hülye, hogy vannak időszakok az életemben, amikor mindezt teljesen szétrombolom.
Bár ahogy írsz, sosem voltunk egy súlycsoportban, az biztos. Lehet nekem elég edzés volna a te súlyaidat a helyükre pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz icecave #134832 üzenetére
Nekem is volt most 1,5 év kihagyásom, szeptemberbe a nulláról kezdtem mindent. Előtte meg 2 év edzésmúlt kb. Mivel ezzel akarok foglalkozni is így nekem extrán jobban számít majd egy jobb fizikum.
De hát most én is próbálom össze kapni magam. Nyár közepére talán egy jobb forma összejön már.Majd márciustól Pestre fogok járni akadémiára, ha gondolod illetve többen is járnak össze hozhatunk egyszer majd valamelyik terembe egy közös edzést.
Amúgy nincs véletlen valakinek playersroom club kártyája??
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Srácok, Eprex Kft-t ismeri valaki? céginfó szerint biztosítási ügynöki és bróker tevékenység a fő profiljuk.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
nagyúr
Csoda történt, megjött a decemberi Edigitalos csomagom. A doboz egyik helyen azért fel volt nyitva, csak ugye belenéztek, látták, hogy 2 nagyobb doboz van benne, azokat nem tudják az egyik felnyitott oldalon kivenni... Persze, mindig csinálok videót a teljes kibontásról, meg hogy hogy kaptam meg a dobozt, de szerencsére minden rendben volt.
-
nitro16
senior tag
válasz -Ben- #134834 üzenetére
Igen, valaminél. Pl jobban szeretek vállvonogatást csinálni kézi súllyal mint smith keretbe vagy szabadon.
De mivel smith keretbe szoktam 140-180 között, így egykezesbe a 2db 60kg-os kevés.
Fekve nyomást is jobban szeretem egykezesekkel mint rúddal, ott még nehézkesen de kiszokott menni a 2db 60-as.Szóval ne ilyen bicepsz,tricepsz, váll gyakorlatokra gondolj mert ott bőven elég.
-
-
Sukta 95
aktív tag
nem tudom, hogy az index fórum c4 topikjában az itt is aktív agabe van-e fent ilyen néven, de innen is üzenem neki, hogy ne vegyen Citroen C4-et, ez az autó egy roncs.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Sukta 95
aktív tag
-
agabe
addikt
válasz Sukta 95 #134849 üzenetére
jaja en vagyok
Nem olyat vennek amire te gondolsz, hanem
ilyet csak regebbit 2 evvel.
, meg tobb kilometerrel.
ilyeneket irnak rola...aztan persze fene sem tudja sikerul-e megvenni, vagy erdemes-e (mi volt rajta cserelve aminek mar kellett volna, vagy kellene most), de meglatjuk ha lesznek adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
- Motorola Moto G32 256GB 8GB RAM Dual
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest