- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Jojo5 #135792 üzenetére
Volt olyanom is, 2-3 naponta borotválkozom, de eléggé vérpöttyös lettem utána. Nem erős a szőröm pedig, mégis tépi a gillette meg a wilkinson is. Viszont ha átmegyek rajta elektromossal, majd a maradékot lehúzom az előbb említettek valamelyikével, akkor már más a helyzet, úgy jó lesz. Ezért valami elektromos mindenképp kellene, ahogy eddig is.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nofi
addikt
Áh, 3 penge és az aloe verás csík után feladtam a trendet és egypengéssel tolom. Plusz utáltam, hogy a pengék közül már kínszenvedés volt kiimádkozni a 3-4 naposnál idősebb, levágott szőrszálakat. Néha még a pemzlit is leporolom és gél helyett habbal hülyülök. Időnként ennyi nyugalom nekem is jár
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Cyberpunk
félisten
Csak erős idegzetűeknek! [link] tigris gyilkolt egy kínai vadasparkban. Már csak az a kérdés mi a francot kavart ott az ürge.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
agabe
addikt
válasz -secret- #135729 üzenetére
Hu nagyon jo az a folesz igy kinezetre. Uveg mindenkepp jobban elall oldalt, bar annak meg jobb a tapintasa es nem annyira karcolodik. A tieden viszont karc nem latszik. Uj a folia ?
A +60-at ne annyinak szamold csak +40-nek, mert eladaskor 20-al siman tobbet fog erni a telod az MM-es szamlaval es a hivatalos 2 ev garibol akkor meg hatralevo idovel[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
pestiek, hetkoznap 8-9 kozott az m0 vagy a varos a szarabb? debrecenbol, balatfuredre tartanek majd..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Arcképgyáros
válasz agabe #135820 üzenetére
Lehet... anno 5S-re első napján tetettem sima fóliát, gyorsba valami telefonos boltban, másfél évre rá amikor eladtam a telefont akkor is talán 1-2 karc volt rajt, pedig valami noname fólia volt.
+ azóta én is csak üveget, nagyon furcsa most a kijelző, hogy ilyen vékony rajt a fólia.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Se fólia, se tok! Jah tudom egyesek befektetésként is gondolnak rá. Láttátok volna hogy nézett ki a 6 Plus két év után. Egyébként egész jól ahhoz képest, amit kapott.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
nagyúr
Heti 3-4 borotválkozást alapul véve meddig bírja ebből egy fej? Mondjuk egy hónapig? (Az akkor havi kb. 14-17 borotválkozás). Nekem nem erős a szőr az arcomon,de elég sűrű, eddig willkinson quattro sensitive fejekkel borotváltam, és a 2 napos borostát úgy húzza, mint a veszedelem (mintha nem volna neki elég éles).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ittakary
nagyúr
dikk... tegnap még Rómában pólóban sétálgattam napsütéses, szélcsendes 15°C-ban, ma meg ez...
-
-
szekra
addikt
Ejj, hnap asszem tomegkozlekedek..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekra #135848 üzenetére
Én bevállalom még holnap, holnapután viszont Putyin miatt nem tudok menni mert nem lehet megállni melóhelynél miatta...:/ Ma meg szépen ráfagyott az ónos eső...
Új hozzászólás Aktív témák
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest