- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Reggeli edzes miatt kelhettem ma 5 kor es 0:30 korul fekudtem le...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Sukta 95
aktív tag
ja, igy mar ertem. alapbol nem rossz auto, ha nem okozna ennyi fejfajast, meg szeretheto is lenne.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Arcképgyáros
Na cserélték a 6S-em, jövő héten jön vissza.
-
szekra
addikt
7:15-ig, elírtam.
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem fél 8-ra kell járni melóba, de hogy legyen free parkolom 5:40-re kell menni (így 5:10kor kelek). Kicsit gáznak tartam főleg hogy 2-3 körül alszok el...Amúgy a busszal 25 perc lenne háztól házig, de utálom a buszocskát...:/
-
nofi
addikt
válasz B-L-A-C-K #134861 üzenetére
Ne izgulj, BLACK junior miatt nem csak emiatt fogsz 5-kor kelni
Ha 25 percre lenne a munkahelyem és mondjuk max. két átszállás lenne akkor én tuti buszoznék. A dugóban még károsabb a "bűz", mint a buszon és már reggel úgy kezdem a melót, hogy a közlekedésben valaki felidegesített egy kicentizett előzéssel, vagy meggondolatlan fékezéssel előttem.Mit meg nem adnék azért a plusz ~2 óráért naponta amit reggel elpazarolsz - de hát különbözőek vagyunk.Xbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem átszállni se kell, és gyalogolni se kell nagyon sokat, de egyszerűen rühellem a buszt meg a tömegnyomort. Kocsival reggel 10 perc ott vagyok, vissza 15-25. "A dugóban még károsabb a "bűz", mint a buszon" Ha nem a belső keringetést használod, hanem a kintit akkor persze, de én mindig a belsőt használom ilyenkor.
Amúgy tény hogy hogy hülye vagyok, nem éri meg ezt az időt az biztos, 1 hónapja csinálom ezt amúgy, de valamit ki kellene találnom. Valami közeli parkolóházba kellene vennem valami éves bérletet, de még nem kérdeztem körbe.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én rengeteget vezetek a városban. Amikor reggel kocsival jártam Budaörsre dolgozni, minden nap meg volt a "törzsgárda" együtt versenyeztünk Szépjuhászné útján.
Ettől függetlenül nem szoktam idegeskedni, ha valaki megelőz azért, hogy 5mp-el előbb érjen a piros lámpához na bumm, ő dolga.⭐ Stella
-
nofi
addikt
válasz radi8tor #134866 üzenetére
Letojom ha megelőznek, csak ne úgy, hogy engem fékezésre kényszerítsenek. Hol dolgoztál Budaörsön, ha nem titok?
B-L-A-C-K
Én is használom a belső keringtetést, amíg kilátok télen Tényleg leszállok a témáról már, de pont a reggeli, agyilag friss állapotban mások egy új szakmát tanulnak napi 2 óra alatt[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #134872 üzenetére
Nem úgy van az kérem.
-30 azt jelenti nem fagy be a tartályba, csövekbe -30-ig.
Amint ráfújod az ablakra és letörli az ablaktörlő, egy vékony réteg lesz belőle, amiből az alkohol sokkal gyorsabban elpárolog, tehát marad a víz, ami megfagy.
Belülről fújni kell a szélvédőre a meleget, hogy ne -10 fokos legyen az üveg és akkor nem fagy oda az ablakmosó.⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #134873 üzenetére
Ez így oké is lenne, csak -10 fokos hidegben 2 perc melegítés után, majd elindulva 2-2.5e fordulaton tötyögve is 10 perc mire meleg levegő jön a fúvóból, szóval ne fagyjon már rá az a szar. Van ilyen permetem, nem tudom mi a neve, azt ráfújom, letörlöm semmi baja, szóval tudnia kellene ugyanezt az ablakmosónak is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Én az úton edzek. Jó most nem. Tegnap esett egy kis hó, és a következő napokra szintén szar időt jósol. Tehát mára a görgő, forgatás gyakorlás, ami nagyon szar 1 órát bírok max.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lacy86
addikt
Valaki hasznal a kocsiban ilyen menetrogzito kamerat?
Vannak ennek "haszna"?Egyre tobb autoban latom 🙄
-
törölt tag
-
Gsx-rr
veterán
Leírom ,mert itt meg szoktuk osztani az Aprón történt kalandokat.
A Soundbar topicba valaki kiírta ő tudja ,hol lehet akciósan venni valamit. Mondtam akkor ossza már meg az infót.
Privátban leírta igazából ő árulja azt amit egy héttel ezelőtt vett és ajnározta ,hogy ilyen jó meg olyan jó.
Eladás oka: Babakocsira kell a pénz!
Itt az aprón: kihasználatlanság.
Jófogás:ajándékba kaptam!Nincs ezzel gond csak nem kell a mese,leírhatta volna neki nem jön be és kész.
Persze ez a rövid teszt után amit írt ciki lett volna![ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
A beépített lépés számlálót hogy lehet életre kelteni, az az hogy mérjen is?
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem nem mért semmit eddig, de itt kell beállítani:
Beállítások -> Adatvédelem -> Mozgás és Fitnesz -> Edzettségi áll. nyomon köv. -> Be + Egészség -> Be
-
Arcképgyáros
Reggelre 17 cm havat mond, fasza...megint öröm lesz autókázni hajnalok hajnalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest