- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
szerinted tök hülye vagyok?
1. még nem lett leokézva az ablakban futtatás.
2. miután megteszem is ugyan ezt csinálja, ablakban fut, csak épp a program belóg a tálca alá.
3. egy videót, vagy youtube-ot teljes képernyőre teszem és ugyan ez a jelenség. míg más alkalmazásoknál, pl chrome, vagy más játék, nincs baj.Valami építő jellegű esetleg?
GALARDO: Nekem is a semmiből kezdte el pár napja, csak így elég nehéz pl excelbe dolgozni, míg a word hibátlanul működik. Megoldást meg nem találtam rá, bár mindjárt nekiállok az külföldi oldalaknak hátha, egyelőre várom, hogy w10 topikba valaki segítsen.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hihetetlen milyen emberek vannak.
Az a kollekció több milliót ér.⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #132213 üzenetére
Otthoni kiallitasnak tenyleg durva lenne.
Ahh..t@k@m.. nem tudom milyen telefont vegyek, mert I7 annyira nem izgat, 6S uncsi es plus-nak sokkal jobb volt uzemideje, de attol meg uncsi az is, Nexus 5X lassu, nincs video stabi, bar kepekben jo (meg uzemidoben nagyon gyer), huawei mate9 hatulrol nem tetszik annyira meg kamerajanal a video stabilizalas nem az igazi (legjobb iphone meg google pixel ha stabilizasarol van szo), ugyanemiatt nem az igazi a one plus3, 3T , Samu S7 mar lassan regi lesz es jon S8...igaz par honapig maradna ugyis tuti , de akkor is vhogy nemtom.
Uncsik mar a telok.
Gondoltam beallitom a felrerakott zte blade-emet, vagy motorola defy-met 2.3.6-os androiddal (vagy valamelyik cm-el) , de inkabb nexus 5x ha mar minden ertelmesebbet eladok, es nezegetek hatha valami megtetszik, de mar nezegetek egy ideje, es sehol semmi ujdonsag.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #132216 üzenetére
Ezek szerint otthonrol arulja a cuccokat.
Szerintem hobbi, es pnezt is keres vele.
Visszaolvastam a topikban, es allandoan szerez be, ada el zsir ujakat, szoval biztos vannak jo forrasai amivel kitermeli azt a par millat amibol megvan egy ilyen(#132215) Gergőke88:
Mar rendeltem is mate9-et, de lehet visszamondom, mert telefon annyira nem must have (igaz mast se tudnek most mondani ami az lenne), hangszorobol lesz par apron meg mindenhol, szal 50-ert talan elvinnek, a telot meg 160-ert nem vennek meg, mert aki ilyet vesz ugy nezem 99%-ban szolgaltatonal elofizura olcsobban a keszuleket de minimum 0% thm-es hitelre mashol.
Ugy tunik Huawei-t meg csak kozep es alsobb kategoriaban ertekelik az emberek.Y6-osbol volt egy amit eladtam mert kettot vettem es egy aztan nem kellett a vegen.
Na azt sokan akartak megvenni, de csak most pentektol (ugy latszik akkor kaptak fuzit vagy nemtom) elotte meg nem igazan erdeklodtek.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz agabe #132217 üzenetére
Ez gyors volt de így kell csinálni. Nem szabad sokat rágódni mert közben megjelenik egy újabb droid teló.
Tegnap én is megbeszéltem feleségemmel a dolgot, mivel neki már nagyon érett a 16 Gb-os i6 csere. Mondta, hogy "ugyebár emlékszel: jóban, rosszban", így ha bepróbálom a droidot akkor jön velem. Ha nem jön be akkor max. visszaváltunk majd. A nap folyamán még hezitáltam egy sort, este is végig ez járt a fejemben mivel jár az egész. Végül éjjel megrendeltem két O3T-t
Ma vadászok valami olcsóbb tokot hozzájuk ebayen, meg valami mikrofonos fülest (lehet újra megpróbálom a pistont). Remélem mikor megérkezik 90-be elmegy az i6 majd, 6S-ért talán 150-et el tudok kérni és akkor 40-be fájt a váltás. Bár ha eladom a halom lightning kábelt, autós tartót meg tokot ami felgyülemlett az évek során a végén még nullszaldóra kijövökXbox GT: nozsolt
-
nagyúr
válasz agabe #132217 üzenetére
Pedig f.szák, én ha vennék megint és iphone kiesik, ezeket nézném: p9/p9p, s7/s7e, 3/3T. Egykezes mód huaweiben tényleg tuti, nem is értem, miért nincs minden tepsiben benne.
Gsx-rr: p9 - 5,2", p9p 5,5", mate 9- 6", utóbbi kettő 4gb ram, első 3, proci kicsit jobb mate-ben, stb.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Gsx-rr
veterán
válasz icecave #132221 üzenetére
Lesz idom beuzemelem a P9-et!
Nem gondoltam volna ,hogy ez lesz ,de tenyleg dogunalom az Iphone, es kezdem ugy gondolni nem csak a dizajn miatt.
Az Ios-ben sincs igazan semmi ujjitas.Laptop problemam megoldodott. Osx kilove. Java inkompatibilitas miatt.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz -Ben- #132223 üzenetére
Sokan ingáznak amúgy a két OS között, de ennyi idő után én kezdtem rosszul érezni magamat, hogy miért nincs igényem kipróbálni valami mást. Elég nehezen veszem rá magam az ilyesmire, ma már egy Windowst sem húzok újra szívesen, mert csak a nyűg van vele... Ha sokat kell mókolni, nem kérdés, hogy újra a kényelmesebb utat fogom választani
Xbox GT: nozsolt
-
nagyúr
Ha ennyire "bigott" vagy iOS-el kapcsolatban, első 3 nap kb. máglyára dobnád az androidot (vagy bármi mást). Sőt, ugye a "mi korunkban" ( ) már egyre nehezebben szokik meg az ember bármi újat, vagy mást, mint ami addig volt. Én is mindig visszatérek iOS-re, pedig az is csomószor felb*sz, hogy nem igaz, hogy olyan dolgokat nem tud, aminek alapnak kellene lennie.
Droidon teljesen jól elvagyok, egyetlen para, hogy a Skype-olás baromi gáz (írtam már), ha fejhallgatóval/fülessel beszélgetek, szaggatva hallom a másik felet, kihangosítva meg teljesen jó. Cserébe mindig kicsörög, nem kerül egy idő után mélyfagyasztásba mint iOS-en. Bár ezt a kettő dolgot tekintve nem is tudom, melyik zavaróbb: kicsörög, de a hangminőség szar, vagy nem csörög ki, de ha mégis tudok beszélni, akkor jó a kapcsolat
Szóval vagy megoldom, hogy anyukámmal és az üzletfelekkel más csatornán beszélünk, vagy megyek vissza iOS-re, és állandóan indítgatom a skype-ot, ha épp úton vagyok, nem gép előtt, hogy ne maradjak le 1-1 fontos hívásról.
Tudom, ez másnak nem probléma, ahogy nekem fontos az egykezes mód, van akinek meg tök fölösleges.
-
nofi
addikt
válasz icecave #132226 üzenetére
Szkeptikus vagyok picit és lehet csak a megszokás mondatja velem, de nem várok nagy dolgokat az új rendszertől. Aztán lehet megvilágosodok és habzó szájjal megyek majd kommentelni minden iPhone-os hírhez
Viccet félretéve szerintem kukázd a Skype-ot ha teheted. Már szinte minden chatkliens tud hang- és videohívást. Ez a külön bejelentkezés, partnerfelvétel, meg elfoglalt/nem elérhető/stb. annyira kétezres évek msn érzését hozza elő bennem, hogy sokszor csak fogom a fejem miért van még fent a gépen. A Microsoft láthatóan nagy ívben sz*rik a fejlesztése, a Windowsba sem integrálták még bele normálisan pedig évek óta ígérgetik. Azt megértem, ha egy vállalat ezt kéri, de ahol válthatsz ott tedd meg minél előbb. Messenger, Whatsapp, Viber, hiába szólják le ezeket, simán vernek egy Skype-ot.ittakary
majd minden üzenet végén küldök egy SMS kézbesítési sort isXbox GT: nozsolt
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #132228 üzenetére
Ejnye. Csaj rendesen megúszta. Kicsit be lehet sokkolva, csak a táskában turkál... mondjuk itt a csávó még mozog, az ilyeneknek mindig a "körítésére" lennék kíváncsi amúgy. Előzmény, meg hogy megmarad-e a csávó pl.
-
szekra
addikt
Nem semmi akkor.. keresem keresem de nem talalom a hugy-tocsat alatta.
-
nagyúr
Igen, végülis egyetlen cég az, akikkel még skype-olok, plusz nagyon sokat anyukámmal, de majd szerintem nyomatok egy hangoutot a tabletjére, remélem, tudunk beszélgetni akkor. Telefonszám nem kell hozzá csak email cím ugye? Vagy telefonszám is lehet, ha csak regisztrálni kell vele, mert van egy "buta" telefonja, de tableten tolnánk a beszélgetést.
Egyik megrendelőmmel már rég telegram-al nyomjuk, bár ha beszélgetni kell, ott is maradt még a skype, de mivel régóta együtt dolgozunk, elég csak a chat 95%-ban.
-
nagyúr
válasz Mister_X #132239 üzenetére
Mennyi ilyen van, segítségnyújtás helyett kapja elő a telefont, és nyomatja a képeket, egyből post a facebookra, instára, szánalmas... Persze mind azt gondolja, hogy "már úgyis van, aki segít,vagy hívta a mentőket", vagy a rosszabbik eset, hogy sz*rik rá, hisz nem vele történt.
-
Laca1212
őstag
-
nofi
addikt
válasz icecave #132238 üzenetére
Hangoutshoz elég csak emailcím, de ha minden igaz már van valami Allo nevezetű Google izé amit a Hangouts utódjának fejlesztettek. Messenger ugye facebook app, de lehet csak sima telefonszámmal is használni, külön alkalmazással, vagy böngészőből. Viber telefonszámos, csakúgy mint a WhatsApp. Többet nem ismerek
Xbox GT: nozsolt
-
Chereiose
addikt
Múltkori 6s plus-os kérdésemet feltenném a 6s-el is Mennyit érdemes kiadni egy 16 gb-osért, főleg ha szolgáltató függő? 130-ért van ebből is gariban cserélt, de azt kicsit sokallom, olyan 115K reális ár érte?
-
gyuromoj
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gyuromoj #132246 üzenetére
Nem, függetlenre, menj fel apróra most is van 120-ért, ráadásul 1400+-os tag árulja....
"BOMBA ÁR! iPhone 6S 16GB rose gold GYÁRILAG FÜGGETLEN gyönyörű!
Ár: 119 900 Ft"Az a baj hogy i7-nek nagyon bement az ára, így 6S már sz@rért-húgyért megy....
Chereiose: Szerintem se sok, én ma vettem i7-et, de még annak se sok értelmét látom i6 után se, csak már kellett az újdonság.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #132248 üzenetére
Mondjuk a sokkal gyorsabb touch ID, 2 giga ram és 3d touch ezek miatt lehet megérné, ugyanakkor meg annyi macerát meg nem, hogy ezt eladjam, aztán esetleg napokig használjak egy régi sz@rt Plus-t viszont szívesen kipróbálnék, ott mindezek mellett az akksi miatt érné még meg. Csak ha egyszerűen nincs 16-os reális áron, akkor nem tudok mit csinálni, max várni de addigra meg a 6-om ára is az 5s-én lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest