- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Nekem az Armani Code Ultimate vált be.. Használok mást is, de ebből mindig van a szekrényben. Egyébként a sport verzió is nagyon jó, csak kicsit gyenge.
-
B-L-A-C-K
titán
Én ezeket szeretem, kedvenc nincs, mikor mi:
Chanel Allure Homme
Carolina Herrera 212 VIP
Mont Blanc Legend Spirit
Clinique HappyViszont most megint valami újat veszek, de még mindig nem tudom mit.
-
törölt tag
Samu smart tvn tudok Netlix ala egyeni feliratot rakni?
-
lacy86
addikt
Ha mar parfum tema van.
Honnan erdemes rendelni?
-
Jojo5
őstag
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz Gsx-rr #132633 üzenetére
most irhatnam hogy akar lehetne tobbet is aldoznom ra de jelen eletfazisomban nincs ertelme..
mondjuk meg 6 hengeres E39em is gondolkodtam de baratnom azt sajna nem merne vezetni szoval maradnia kene ennek a vonalnak...Ha osszejon minden a kovetkezo G30 lesz... vagy valami olyan kaliberu dog.
-
Arcképgyáros
Jófogáson nincs semmi lehetőség valami vásárló jelentésre vagy ilyesmi?
Első és utolsó volt, hogy utánvéttel adtam fel valamit.
-
Arcképgyáros
válasz icecave #132637 üzenetére
Felraktam pár kabátot cipőt ami csak porosodott otthon vagy nem hordtam-kinőttem de patent állapotban vannak. Barátnőm cuccai közül is párat.
Írt egy lány, hogy megvenné az egyik kabátot. 9-ért raktam fel nem is alkudott na mindegy mivel DPD-vel kérte nem tudtam feladni azzal mert csak pickup pontok vannak erre...előreutalás kiesett mert hát ő "falun lakik".. Elmentem GLS-hez utánvéttel feladtam (3.200 ft költség), írtam a vevőnek, hogy most sikerült feladni, erre elkezdi, hogy küldjek a kabátról képeket mert az anyukája is meg akarja nézni, meg, hogy miért töröltem a hirdetést. Aztán tegnap néztem a csomagkövetést, nincs kézbesítve mert nem találta otthon a GLS a vásárlót, közben meg ott volt neten követésnél az aláírása.
Felhívtam este miután néztem a követést, hogy miért nem vette át, pedig én normálisan elküldtem neki előre is a feladóvevényt blokkal mindennel együtt, "azért nem mert kaptunk már mást a csomagban" de a hangján lehetett hallani, hogy nem több 15-nél. Mondom és nekem ki fogja megtéríteni a 3.200 ft költséget? Aztán lerakta.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Jojo5 #132634 üzenetére
Persze ertem.igazabol azon csodalkozom ,hogy nem tudtak valami szebb dizajn,vagy mindegyikbe multikormanyt rakni. Egy ilyen jo autonal!
Amugy szerintem jo valasztas, ennyi penzert biztos Golfot vennek.
Ne gondolkozz E39 en. Ehhez kepest az retro Auto.
Szerintem a Golf meg mindig jobb megjelenesu kocsi.
Fentartasi koltsegekrol ne is beszeljunk.Secret:magamon nem tetszik, tul intenziv es sokaig erzem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #132638 üzenetére
Igen, ez para, én alapból semmit nem küldök utánvéttel. Ha ez az a vevőnek nem tetszik, így járt. Azt szoktam a jófogáson,hogy belinkelem az itteni profilom,hogy lássa a pozitívokat, oda szoktam írni, hogy le is ellenőrizheti, írjon rám itt,válaszolni fogok (ha nincs regje, csináljon, nem nagy kaland). Ha ezek után sem utal előre, akkor sok szerencsét kívánunk egymásnak.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
válasz icecave #132640 üzenetére
Jap, én is hülye voltam. Amikor vettem az iPadot még utánvéttel akkor az eladó nem kért mást csak a futár összegét előre...most már tudom miért volt az, pedig akkor egy kicsit csúnyán néztem arra az eladóra mert nem bízott bennem a 150+ pozitívom ellenére. Bár jól tettem mert egy kábellel lóg még mindig amit megígért.
Na mindegy tanulópénznek jó volt megint.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Skacok, nem akarok szervezni egy kirándulást Pripjaty-ba, amíg nem húzzák rá a szarkofágot? Kollektíven hátha egyszerűbben/olcsóbban kijönne a dolog.
-
-
nagyúr
válasz r3dsnake #132646 üzenetére
Lehet, de már olyan szinten széthordtak mindent, hogy tényleg csak a kopasz épületek vannak. A sok hülye, kell egy szuvenír alapon hozott amit talált, nem fogták fel, hogy bár kis dózisban, de sugárzik, és ha hazaviszi, akkor a tartós kitettség estén már hosszútávon lehet belőle para.
Gépparkot is elásták, mert ott is eladták alkatrésznek a környező országokba a tolvajok, a biztonsági őrök meg szemet hunytak kis lóvéért felette, mert fizut alig kaptak, így egészítették ki. Mikor erre a hatóság is "rájött", már alig volt mit eltemetni... Mekkora cumi ez annak, aki ezeket az alkatrészeket megvette.
Arról nem is beszélve, hogy a kormány így próbálta csökkenteni a pénzbeli veszteséget, hogy sugárfertőzött tankok, BTR-ek, stb-k egy részét eladta más országokba.... csak mikor kiderült,hogy az ottani katonák "rejtélyes" betegsége sugárbetegség lett, akkor volt cumi.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Jojo5
őstag
válasz -secret- #132635 üzenetére
Valami ilyesmit szeretnek, a 3 ajto igazad van nem praktikus, de ha olyanbol talalok jot akkor olyan lesz.
A kreszt iden januarban szereztem meg.
Gsx-rr: Ez van sajnos, a multi kormany abban az idoben a VAGnal Audi kivaltsag kb, Octavia2-t is nezek, de azokban sem jellemzo...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest