- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Nekem a kijelző gyűjti most a karcokat... de hogy mitől, az egy krva jó kérdés, mivel nem teszem se kulcs, se egyéb éles tárgy mellé. Táskában van egy külön zsebben és az is portalanítva van 2-3 hetente. (Na nem mintha sok por kerülne bele). A zseb belseje pedig eléggé jó puha anyag... érthetetlen. Ha az ujjam is karcolja, az már régen rossz..
-
Mister_X
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #131799 üzenetére
Tudtommal az Apple nem gyárt cserealkatrészeket, az utángyártott meg nem az igazi. Később lett egy repedés az iPademen, de oda 30k, minőségben is rosszabb és szerencsére nem látszik bekapcsolva...
@7etape: lehetnek olyan kicsi, szinte észrevehetetlen szöszök, koszok, porok, amik igenis mikrokarcolják a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Mister_X #131802 üzenetére
Eladásra külön nem gyárt, de iStyle-ba ha nincs rá gari megcsinálják gyári alkatrészekből horror áron. i6-ba pl ott egy kijelző 50 ezer. Szóval nem nagyon éri meg. A 8 ezres utángyártottal sincs semmi gond, többet raktam már telefonokban, persze lehet rossz is, de ahol szoktam venni ebay-en ott még nem volt rá panasz.
-
Gsx-rr
veterán
Jaj ne! Most komoly? Már rég el kellett volna tanácsolni,sőt visszamenőleg a fizetését is elkérném 3 évre.
Tényleg otthagyja az Apple-t Jony Ive? -
gyuromoj
veterán
Ki melyiket venné 200k-ért:
1. Telekomos 128gb matt i7 (2017.11.23.-ig garis)
2. Bontatlan, független 32bg matt i7
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
T-ről tuti nem váltanék, mivel az egész család oda tartozik és 2008 óta használom ezt a számomat. Viszont a függetlenről nem tudom hogy hova valósi.
Na kiderítem, aztán meglátom hogy legyen.Köszi a válaszokat.
szerk.:
A független EU-s vásárlás, akkor arra csak 1 év van és az sem indul újra.(#131812) lacy86
Majd kiderül hogy mit gurítanak. Ha csak a fele is igaz lesz, akkor 500k-hoz lesz közelebb az ára itthon szerintem.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Gergőke88 #131815 üzenetére
200k a határ nálam telefonra illetve túl nagy lenne. Munkám miatt sokat hajolgatok, guggolok nem tenne neki jót szerintem.
Kicsi a sima 7 neked vagy miért váltanál?(#131817) radi8tor
Én is így gondolom, köszi a megerősítést.[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Kinti posta meglepően gyors, rendeltem péntek este UK-ból és ma már át is vettem a csomagot.
-
Gsx-rr
veterán
50-es netem van. elérhetővé várt a 120-as 1000-es net +1500 forint.
Van valakinek tapasztalata? Van értelme?
Lehet a 120-ra váltásnak sincs sok értelme. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #131826 üzenetére
Akkor várd meg míg ott is lesz. 2 év hűséggel full tv csomag, 200-as net, +telefon (tudom nem kell de jár hozzá) 6 ezer/hó, vagy +400 Ft és 500-es netet kapsz hozzá, vagy +800 és 1000st, bár ez már tök felesleges szerintem, még az 500-ast se nagyon tudod kihasználni..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Aprót bogarászva most nézem már 160-ért is hirdetnek i7-et, lassan nehogy vegyek egyet, bár hogy mi értelme van azt magam sem tudom...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Hopp, ez úgy látom vízállóság teszten elvérzett...
-
-
nagyúr
Tudtok olyan oldalt, ahol műfaj szerint tudok letölteni zenét? Pl. Trance, techno mixeket? Fizetek is érte, ha kell, a lényeg, hogy le lehessen tölteni, majd hallgatni poweramp-al, vagy egyebekkel telefonon, vagy winamp, aimp, stb-vel gépen. Illetve az is elég,ha mondotok topikot, ahol ezt meg tudom kérdezni.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
B-L-A-C-K
titán
Ki mit vesz karácsonyra a párjának
-
nagyúr
válasz madgie #131846 üzenetére
Nincsenek, trance kimerül kb. A State of trance mixekben, techno és egyebek egyáltalán nincsenek, mixben főleg nem, csak ömlesztett számokban, meg olyan playlistekben, amiben van 1500-2000 szám. "Köszi". Én manuál meg nem fogom válogatni, gépen nem is lenne gond, de mikor le akarnék tölteni egy pár órásat, azzal külön erőlködni, áhhh...
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #131847 üzenetére
Na ettől kifekszel: Cirbolyafenyő párna. Ilyet szeretne. Általában követem nagyjából, mik után érdeklődik, így választok. Sosem szoktuk értékben túltolni a karácsonyt, nálunk nem erről szól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.