- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #131851 üzenetére
Nem tudom van-e, gondolom pont azért szeretne ilyet, hogy megtudja.
Most nézem, eMag szerintem olyan szinten rögzítette a rendelésem, hogy oda is is szögelte, miután megkente pillanatragasztóval. Péntek óta nem mozdul.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
Magam részéről meg remélem elkészül az arcképem karácsonyig. Kb ennyit kérek.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #131876 üzenetére
Dettó. Épp beszéltük is itthon, hogy basszus, ha nem lenne nekem ő, azt sem tudom, mit kellene csinálni, hogyan fogjak hozzá. Aki tetszik, megbököm a facebookon, vagy mi?
A régimódi virág, mozi, személyes találkozó sajnos már kimentek a divatból, egy pár lassan többet beszél chaten, mint személyesen. Még jó, hogy a szex nem tart ott, mint a pusztítóban a Stallone vs. Bullock scene...
Persze, asszonynak a mai napig udvarolok a mi jól bevált közös kis dolgainkkal, hisz egy kapcsolat attól hosszú, hogy folyamatosan ápolod, mert ha belesüllyed a szürke hétköznapi kategóriába, az régen rossz.
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #131876 üzenetére
Az is szép...
icecave: Így még durvább, mert szó szerint a fél életed vele töltötted, ráadásul egészen fiatal korodtól..
-secret-: Én még „pici csikó” vagyok.. Majd márciusban leszek 25.
Egyébként ami az avatart illeti... túl sok választásom nem volt. Nagyjából 8 elképzelésem volt eredetileg, de vagy foglaltak voltak, vagy egyszerűen nem lehetett volna normálisan megvalósítani. Így végül mindegy volt, csak legyen valami jó színe és ne az a nyomorult pingvin legyen, mert untam már.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz -Ben- #131882 üzenetére
Minden foglalt már. Sőt koponyát meg pingvint, dragon ball figurát stb. már nem is kérhetsz mert van szarásig.
Én még batmant akartam anno, de már akkor is volt 4 fajta. Mondjuk nem bánom, hogy nem az lett. Most meg első elképzelés régóta már interstellar téma volt csak a 3 év leteltét vártam, de nem kért senki enyém lesz az első.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz -secret- #131883 üzenetére
Az én első helyes jelöltjeim mindig szabadak voltak Az első egy Helgast solider volt, most meg király vagyok (előtte is az voltam, de most már mindenki láthatja ).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
szekra
addikt
Mi tortent itt?
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #131890 üzenetére
Ha így van, akkor én sem értem. Ahogy a munkában, életben szívesen elfogadok tanácsokat a nálamnál tapasztaltabbaktól, úgy párkapcsolati tanácsokat is el lehet nem? Csak van mér némi képe annak, aki évek óta él ugyanabban a kapcsolatban és nem hinném, hogy ezeket bántásból, vagy "fölényeskedésből" írtuk, mert "bezzeg, mi már vén tapasztalt bölcs rókák vagyunk a párkapcsolati témában, a mi szavunk szent".
Mindegy, nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz icecave #131892 üzenetére
Tényleg fura, semmi gond nem volt ezekkel a hsz-kel, főleg, hogy reklám sem volt bennük, sem torrentre való felhívás.
Na majd a talin!
Mit szólnátok egy téli, idei utolsó találkozóhoz december valahanyadikán? Eddig kiválóan volt nyári, őszi, így jöhet a téli. Részemről elég rugalmas vagyok, alkalmazkodom helyhez és időhöz!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #131895 üzenetére
Kettőt töröltettem de ezek szerint mentek vele a válaszok is mivel nekem nincs jogom más hsz-ét törölni. (Megmutassam a moderátort keresek topikhoz beírásom?)
Nekem az jött le a tanácsokból, meg a tinizésből, hogy hülyének néztek. Ezért ment amúgy, nekem nem tanácsként jött le.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #131896 üzenetére
"Tini" szerelmi fellángolást én írtam, és arra mert ilyenkor a legnagyobb a love (és te most eléggé abba vagy kár tagadnod), de kicsit már unalmas hogy minden szaron be kell sértődni...Hülyének meg senki se néz, csak megmondtuk a véleményünket hogy túlzásba nem kell esni, jó tanácsként.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz -secret- #131896 üzenetére
Szerintem totál félreértetted! Nekem pl. nagyon szimpatikus volt, ahogy hozzáállsz, ami froclit szoktál itt kapni, az sem komoly. Nyilván szíved joga töröltetni, de semmi olyan nem volt ezekben, amiből te negatívan jöttél volna ki. Ez nem az a topik és társaság - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- További aktív témák...