- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Doresz
tag
válasz
Uzmany #10237 üzenetére
Én szombaton vettem az XMS-ben egy iSkin Solot és egy ilyen bőrtokot. Az iSkin elfedi a krómot és ha rajta van, tudod szinkronizálni is, csatlakoztatni tudod a kábelt. Gumis anyagból van, de nagyon masszív.A bőrtokot meg simán zsebreteszem (és csak azért vettem, mert Angliás
).
-
cilo9
aktív tag
válasz
Uzmany #10237 üzenetére
Ez attól függ milyenek az igényeid a védelemmel kapcsolatban, mert millió féle és fajta van. Én is most küzdök ezzel a problémával. Végül innen rendeltem egy hátlap matricát. Ez csak a karcok ellen jó a hátlapra, de lehet rendelni kijelző fóliát is. Forgalmazza az istyle.hu is, bár érdemes felhívni őket, hogy mi van készleten. Én most mondtam le a rendelésem, mert 3 hete várok rá, inkább megrendeltem a gyártótól.
Van egy ilyenem, szürkébe ha érdekel. Ajándékba kaptam, nekem nem jött be, de ha érdekel írj privátot. A linken még jópár fajta típust találsz.Pár márka amit érdemes lehet megnézned (google segít): macally, belkin, griffin, ifrogz. Ezek nem a legolcsóbbak, de minőségiek. Az ifrogz nem olyan horror mondjuk.
Pár magyar bolt, ahol tudsz nézelődni: szifon store, istyle, starking. Ezek kimondottan apple-s cuccokkal foglalkoznak.
Persze ez a teljesség igénye nélküli ajánló részemről. Én olyat kerestem, ami nem változtatja meg túlságosan a szifon méretét.
ruhk: [link] Nézd meg az itt ajánlott linkeket.
-
hanee
senior tag
válasz
Uzmany #10237 üzenetére
Szia!
Én bementem az első GSM boltba és kaptam olyan tokot, ami bőrből van, és úgy néz ki, hogy ha belecsúsztatod az iPhone-t akkor tudod a tokban használni, és van a toknak egy ráhajtós része, ami mágnessel záródik, ez védi a kijelzőt is. Nekem ez elég masszívnak tűnt és övre is fűzhető, meg is vettem gyorsan, 2500 Ft volt. Ha igénylitek csinálok róla majd egy fotót
hanee
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest