Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz lacam #131815 üzenetére
SGS2 egy 5 éves telefon, akkoriban az Android tényleg kaka volt
A G3 egy 2 éves telefon, megint csak nem a legfrissebb5S jó lehet neked, de azt már neked kell kitapasztalni, hogy mire van pénz
5S - 80ezer
6 - 120ezer
6S - 160ezerkb eszerint vannak az árak, +/- 10ezer forint
Szerintem egy 6 lenne a legjobb vétel, jó áron kifogva azon relatíve friss még az iOS
-
Zoona
aktív tag
válasz lacam #131815 üzenetére
Érdekes összefoglaló, nyilván nekem fel sem tűnnek ezek a dolgok mert nem volt Androidom sosem, lassan 5. éve nyúzok egy 4S-t.
De röviden reagálva, a hiányosságok amiket felsorol: nem szabható testre ez, nem szabható testre az, nem lehet billentyűzetet cserélni, színezni (bár ezt már azt hiszem, hogy lehet). Olyan semmilyenek ezek a hiányosságok (legalábbis nekem sosem hiányzott, hogy nem szabhatok testre semmit).
Ami talán nekem hiányos, hogy nem használhatom mint pendriveot a készüléket, de visszagondolva az elmúlt évekre nem is adódott ilyen szituáció.
A rendszer stabil, régebbi készülékekre az újabb rendszerek lassítást hoznak, de nem olyat hogy használhatatlan lenne tőlük a készülék. Egy-egy frissítés előtt bújni kell a fórumot vagy a magyar oldalaknál a hozzászólásokat, hogy mik a tapasztalatok és ha azt írják, hogy sokkal lassabb nem kell frissíteni.
A rendszer stabil, navigáció inkább program mint telefonos adottság de pontos, filmet én sosem néztem telefonon, maximum 1-2 south park részt utazás közben, de sokan ezt vetették fel anno az androidosok közül hogy nem lehet rajta filmet nézni... Mondvacsinált bla bla
Ha fagyásra, laggra panaszkodsz az androidnál akkor az iOS-nél nem fogsz. Szerintem rossz cserét nem fogsz csinálni, de embere válogatja melyik rendszer jön be neki. Én nyomkodtam androidos telefont a családba, de nem szeretnék rá áttérni sosem
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Zoona
aktív tag
válasz lacam #131821 üzenetére
5S-nél én nem tudom a buktatókat, 6-6S-nél esetleg azt nézd meg, hogy a kijelző üveg nincs-e felválva a telefonról picit. Nekem uncsitesóm vett egy használt I6-ot, de neki elég volt az, hogy csillogott villogott és nem nézte át tüzetesen a telefont. Mikor vitte be gsm boltba, hogy tegyenek rá neki üvegfóliát akkor vették észre, hogy 1 ponton nem fogja meg a fólia a telefont és azon a ponton a kijelző üvege nem illeszkedett bele teljesen a telefonba (ha szabad kézzel nyomkodtam lehetett látni és érezni, hogy mozog). A telefon garis de még nem vitte be mert neki jó úgy is (nőből van). Rám nem hallgatott
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest