Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz koxkids #283605 üzenetére
En 8-rol valtottam 11-re, de azota is szemezek a minikkel. Elotte az SE 2016-om volt es az volt eletem szerelme a telefonok kozott. Az uzemido tantoritott el a minitol , bar a napi masfel oras kepernyoidovel nem hiszem, hogy az akkumulator szuk keresztmetszett lett volna. Meglatjuk mit hoz a jovo...
-
callmeakos
veterán
válasz koxkids #283605 üzenetére
Pedig a 12 Mini még rosszabb álltólag üzemidőben, mint a 13 mini, ami azért nem egy életbiztosítás. A 13 Mini elég volt egy napra, ha nem nyomogattad. Amit el kezdted használni, úgy merült az akksi, mintha az élete múlna rajta, és sokszor az energiatakarékos mód se segített sokat.
A 14 Pro pedig. Nem indul jól a kapcsolatunk, konkrétan 1 óra alatt sikerült két hajszálkarcot begyűjtenem a kamera alatt a kijelzőn, míg telepítődött a rendszer és az asztalra tettem kijelzővel lefele, amíg a futár meg nem hozta a kijelzővédőt meg a tokot (azzal szerencsére nem látszik, csak akkor ha direkt fénybe nézem és keresem a szememmel, még ez a szerencse). Ki mondom kerek perec, ezt a telefont jelen pillanatban nem szeressem. Minden zavar, ami miatt pont a 13 Minit választottam két éve. Zavar hogy nehéz, zavar hogy állandóan csúszik ki a kezemből még tokkal is, a kameralencsék állandóan mocskosak, pedig hozzájuk se nyúlok. Tipikusan ez az a telefon, ami mindent megad funcinálisan ami kell nekem, viszont nem jó érzés kézbe venni. Tudtam én ezt már mikor megvettem, nem hiába nem vártam meg ezt, mikor a második Minimet vettem tavaly nyáron. Idővel, meg fogom szokni ezt, csak ez is jelzi, mennyire a szívemhez nőtt a 13 Mini.
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest