Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz szekra #157625 üzenetére

Lehet, hogy nem fogalmaztam világosan. Nekem van icloud címem, azzal nincs is baj.
    Viszont most szeretnék még olyannak is létrehozni ilyen címet, akinek nincs Apple ID-a, ezért létrehoznék egy Apple ID-t, de az rohadtul logikátlan, hogy ehhez nem használhatok icloud végű címet, mert azt viszont nem lehet létrehozni Apple Id nélkül...tehát ahhoz, hogy legyen icloud végződésű címed, kell egy Apple ID, viszont azt csak külsős email cím felhasználásával hozhatsz létre.... :W :F

Diokhan: azért nem szívesen használnék külsős szolgáltatót, mert akkor külön email lenne használva Apple ID-ként és külön az iCloud-hoz. Holott az Apple bőszen hirdeti, hogy egyetlen azonosító elég minden szolgáltatásukhoz, márpedig az iCloud mail-szolgáltatása csak icloud végződésű címmel működik...kérdem én, hogyan hozza létre az ember azt az egyetlen azonosítót, ami az Apple szerint jó minden szolgáltatásukhoz?

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák