Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Valamit nem értek...
Adott ez a kábel amiből van 3 db-om is (tökre szerettem őket), ezek iOS 11-nél már nem töltik a telefont (i7/X), se a gyári telefon adapterrel, se a iPad gyári adapterrel, viszont kocsiban, ezzel a Xiaomi autós adapterrel meg gond nélkül töltik mind2 telefont. Na most ha iOS 11-el a kábelben lévő chip már nem támogatott, akkor hogy a túróba működnek a Xiaomi adapterrel
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz AGE-T #176884 üzenetére
Megszagolod nincs bőrszaga? Gyári bőrtoknak van, ha nem eredeti bőr nem dobok ki az ablakon ~5 ezret, mert kb akkor mind1 ha egy ilyet veszek.
Az üvegfólia meg nem rontja a képminőséget, vagyis nekem nem tűnt fel, cserébe meg ha leejted nem a kijelző sérül.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tuzpenge #176893 üzenetére
Erről beszéltem:
"Töröltessük a korábbi tulajdonossal az Apple ID-jához való társítást
A legelső dolog, amit tehetünk, hogy a készülék előző tulajdonosát megkérjük, hogy törölje a készüléket az Apple ID-jához való társítás alól......."
Ezt új iOS-be már a beállítások -> felül katt a nevedre, és ott lejebb látod mihez van társítva az ID-d, na most ha olyan telefon még ott van ami már nem a tiéd, abba belelépsz és törlöd, és így nem lesz baj azzal a készülékkel. Ha vásárlásnál meg ilyenbe belefutsz (ott helyben ugye beaktiválod magadnak) akkor töröltetni kell még ott a tulajjal és kész. Amúgy nekem ~5 év alatt ~70db iPhone-om volt saját használatban, és egyetlen egyszer sem volt ilyen gondom. Amit meg én eladok az az első törlöm az ID-m alól a készüléket amit eladok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #177002 üzenetére
7-8 ezret ér max, akkor mondanám rá hogy jó, ha az alját is védené a telefonnak, és nem kopna gusztustalanul az összes. Fekete kopásban meg a sötét kék nem gáz, meg a barna patinásan kopik, de többi katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #177009 üzenetére
Sarkokat védi, de ha pont nem így úgy esik a telefon, hanem a végére ehol nem védi b@szhadot, illetve az alját összekarcolhatja így bármi, azaz pl zsebedbe figyelni kell mihez rakod be. Ha védené körbe teljesen meg ezzel se kellene foglalkozni, azaz 18 ezer vicc érte. Minőségre oké hogy jó, de emiatt nem mondom tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #177070 üzenetére
Mi az hogy kevés hardver
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt már szeretem, 5 óra 30 perc készenlét, ebből 30 perc használat, aksi esés 0%.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz galaxys80 #177185 üzenetére
"Régen"...iOS 11 óta nekem sose volt ilyen 3-5% inkább, főleg hogy este még kapok egy halom értesítést. De persze trollkodtam kicsit, mert ez semmit nem jelent, mivel nem egyforma a 100% kijelzés, ha így lenne gondolj bele 1% esik 35perc használat 6,5 óra készenlét alatt, akkor azt jelentené hogy 100%-ot esik 3500 perc és 650 óra alatt...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Yushchenko #177270 üzenetére
Nem kellett volna vele foglalkozni, pár nap alatt eltűnt volna magától onnan. Most pl X-re vettem ugyan ilyet, a tetején volt 2 nagy levegősödés, és nem tűnt el magától...Tegnap raktam fel, és már két kis pont van rajta csak, holnapra el is tűnik az egész. Az az érdekes ha leszeded majd, és újra rárakod, már nem lesz ott az a levegőesdés azután hogy vártál vele pár napot hogy magától eltűnjön, viszont ha egyből leveszed míg nem ment ki magától alóla, és visszarakod, akkor ugyan úgy ott lesz, szóval meg kell várni míg magától kimegy.
Ha még nem dobtad ki, javaslom ez a videóm alapján rakd megint újra rá, és várd meg míg kimegy alóla a levegő.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Yushchenko #177273 üzenetére
Én is még régebben azt hiszem 6S környékén véletlenül vettem észre ezt, vettem egyet és levegős volt alatta bármit csináltam, de mivel nem volt más fóliám kéznél így leszartam és rajta hagytam, pár nap után meg nézem eltűnt a levegő onnan... Azóta meg már tudom ha ilyen van, nem kell vele foglalkozni, mert úgyis elfog tűnni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #177256 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
Csináltam egy kis felvételt X alatt, játék közben, ha valakit érdekelne -> link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WhiteAngel89 #177323 üzenetére
Jó az ilyeneket nézni, mivel az értelme = a nullával, ha azt is lefotóznád hogy mivel konkrétan hogy volt használva, úgy hogy az idejét is kiírja akkor lenne egy kis értelme. Úgy mint itt pl.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz newmoonlight #177333 üzenetére
+1 a SE és a 6S-nek, használt vonalon gondolkodsz?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Scrake^;DD #177335 üzenetére
Az egy dolog hogy 143 ezerért nem vennék már 6S-t, de ha már reklámozzuk akkor már inkább az MM-be majdnem hasonló áron mint onnan.
newmoonlight: SE kisebb, olcsóbb, és nincs benne 3D Touch, más mindenben szinte ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Gyári szilikon tok + Nillkin 3D CP+ MAX üvegfólia -> videó
Mondta itt valaki hogy felnyomja a tok a fóliát, de nem, ha normálisan bele van nyomva a tok, tökéletesen megférnek egymás mellett.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Scrake^;DD #177628 üzenetére
Nincs
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kagzer #177735 üzenetére
Ha újként állítod be, és utána belépsz a fiókodba, akkor egy pár dolgot szinkronizál csak, pl az iCloudban lévő telefonszámokat (sms-eke képeket ilyeneket nem). Ha vissza akarsz tölteni mindent, akkor aktiválásnál a visszatöltés iCloudból opcióra kell menni (de kel hozzá Wifi).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest