Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fudi2002

    veterán

    válasz Pioneer #15245 üzenetére

    Az arcticról mentem át most épített vízre. Természetesen 20x megnéztem a 3 nap alatt a blokk leírását, kerestve mit szúrtam el. Tibcsinek ugyanez a blokkja van, már Vele is egyeztettem számtalanszor, végignéztük, lefényképeztem a lefogatót, a csavart, a rugót, az alátétet, mindent. Mindent jól csináltam és mégis hőfokokban ott voltam ahol az AIO-val. Tegnap durrant el az agyam, nem volt lelkierőm kiszedni a lapot és átvilágítani, mondom gyors contact frame, ha már úgyis itt pihen a fiókban, s láss csodát, már meg is lett a -12 fok.

    Na még egyszer, már épített víz van. Amúgy pedig az Arcticból is természetesen a képen látható lefogatót raktam. (már mielőtt hozzád ment a proci, ez így volt rajta) Visszakaptam -10 fok, heppi. Most meg jött az Alphacool Aurora XPX pro és a cumi :)

    Nem a Te hibád!! :RLehet a lapnál vagy a gyári leszorítónál van valami. Az is lehet, hogy eddig is határon volt, a deliddel jött ki a hiba. Nem tudom. Annyira kis méretkülönbségekről beszélünk, bárhol el mehet a történet. Csak tanulságként dobtam be, hátha valakinek megspórolok több nap idegeskedést :)

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

Új hozzászólás Aktív témák