Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz HSM #117992 üzenetére

    Én nem ezt tekintettem előnynek

    Megjegyezném, hogy te kezdtél el írogatni a szál kapcsán "csavarhúzó-fóbiáról", valamint hoztad elő a T420 külső akkuja kapcsán még mindig meglévő PTSD-det (szvsz az itt általad írtak mellesleg pont értelmezhetetlenek csak a "T480 és T480s össehasonlításban" nézve).

    De oké, akkor vegyük úgy.

    Cserélhető akkus gépen nem találkoztam még hasonlóan meggyőző felhasználói élménnyel, főleg ilyen vékony kialakítás mellett.

    Az is régi vitatéma már itt is, hogy a túltolt vékonyításnak (aka "kövessük az Apple-t ész nélkül") milyen egyéb, valóban hasznos feature-k esnek áldozatul, nyilván ebben nem fogunk egyetérteni.

    A felhasználói élmény meg inkább szubjektív érv szerintem.

    A végeredmény számomra az, hogy te szívesen lemondasz egy szép, esztétikusan vékony, de azért fémházas ultrabook-like gép kedvéért egy rakat olyan feature-ről, ami amúgy felhasználóbarát lenne. Én meg ezeket kevésbé szívesen áldozom be és ezek eltűnését előnynek sem érzem. :)

    Én csak próbálom megérteni a szempontjaitokat.

    Mármint olyan szempontot (töltési küszöb akkunál), ami fel sem merült addig, amíg te nem próbálod a másik fél szájába adni - továbbá nem is valid? Lol. :DDD

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák