Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    Üdvözlet mindenkinek!

    A következő kérdéssel fordulok hozzátok:
    Adott egy Vodafone-os Huawei E870 HSDPA modem. Még szűk másfél éve vásároltam feltöltőkártyával, majd használtam. Pár hónap múlva nem kellett, így fiókba került. Most előbújt onnan, mert kell net, de a kártya már lejárt. Itt kezdődik a nehézségem.
    A modem függetlenné tétele után vásároltam egy pannonos netkártyát, amelyet elfogad a modem. A probléma az, hogy a modemen még az eredeti Vodás sw van. Amikor beteszem a kártyát, kiírja, hogy Pannon 3G, de amikor kapcsolódnék nem megy. Noha átállítottam az APN-t pannonosra (egyéni APN), de a Vodás szoft csak annyit mond, hogy ez nem Vodafone hálózat, így nem enged kapcsolódni.

    Most tehát az a kérdésem, hogy létezik-e olyan sw, ami pl egy pannonos Huawei E630-ason van, tehát csak bedugom a gépbe, az feltelepíti magát és használhatom a kártyát.
    Ha valakinek van e870-hez ilyen sw-e, vagy tud egy linket, azt megköszönném.
    Ha nincs, de valaki rendelkezik pannonos e630-cal, és lementené a modemen találhatü adatokat, majd elérhetővé tenné a neten, hogy letöltsem és kipróbáljam, akkor megpróbálnám, hátha sikerül azzal működésre bírnom.
    Vagy ha más eszetekbe jut, azt is szívesen veszem.

    Köszönöm.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák