- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Sürgősen szükségem lenne a Huawei E220 legújabb firmware verziójára és a T-Mobile internet manager lemezképre hozzá.
Köszönettel:
Rhino666PS: Vodás modemre kell, ha jól emlékszem már függetlenítettem. Gond nélkül rámegy a T-Mobile firmware?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
g0dl
addikt
Van egy e220-as felszabadított modemem.
Csak nyáron szoktam használni, így mindig elfelejtem mi is a teendő.
Szóval működik, mert a desktop gépemen látszik. Egy Vista-s notebookhoz próbáltam kapcsolni
A tároló része látszik, de a modem része nem.
Gondoltam leszedem, újra felrakom, csak azt nem tudom már, hogy mit kell (gondolom valami driver), és hogyan
Kisegítene valaki? -
-
sbazsi
veterán
Itt van 3 huawei modem.
2db e220, és 1db k3715.
nem tudok netet varázsolni.
w7pro64bit
Jelenség:
e220: rádugom a gépre, érzékeli, hang, hogy csatlakoztatva, jobb alsó sarokban megjelenik az eszköz, majd mintha kihúztam volna. más gépen ugyanez (xp) próbáltam másik kábellel.
k3715: rádugom, és az eszközkezelőben felkiáltójel. más gépen nem próbáltam.bármi ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
Itt azt írják:
Ok, I exhaustively researched this overnight, and the problem is that the Huawei K3715 is definitely not compatible with Windows 7.de a másik kettő egyszerre döglött volna be
korábban ahogy írtam, egy firmware update segített. most a fw frissítő sem látja. csak a rendszer, kb addig amig felteszem a software-ét...[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
k3715: most azon vagyok.
virtual pc - xp mode.
és megy -
g0dl
addikt
Nem tud valaki egy jó linket, ahol kideríthető egy adott szolgáltató ( T-mobile ) antennái merre vannak? (vmi google maps vagy hasonló lenne a legegyszerűbb)
Ahhoz kéne hogy a modemet ügyesen tudja elhelyezni -
CLAWz
tag
Sziasztok!
OSX 10.7-en szeretnék üzembe helyezni egy E220-as modemet (Telenoros) Se a telenor drivere (összeomlik) se a gyári (fel sem települ) nem jelentett megoldást.
Infóim szerint 32 bites kernel módban kell futtatni, akkor települt fel a Telenoros driver is, de a továbbiak így sem mentek.
A tippeket előre is köszönöm!
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Van egy E272-es modemem, amire szeretnék külső antennát csatlakoztatni. A burkolat alatt két csatlakozó van, de nem tudom mi a nevük és hogy milyen antennát lehetne rá csatlakoztatni. Tudtok segíteni? Akár konkrét linkkel. Ahol használnám elég gyenge a térerő.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Kabóca1
csendes tag
válasz SzaboZE #3421 üzenetére
Cseréld le a modemet! E272-nek nem egy elterjedt csatija van! Vegyél egy olyat aminek direkt van CRC9 csatlakozója,PL: Huawei 169,173,3520,3765 vagy esetleg PCMCIA csatival E630, na olyan kábelt már találsz neten is ami átalakítja a szabványos SMA vagy FME csatlakozóra az antennához, mert az antennákat meg többnyire ezekkel szerelik! De vannak ilyen kis mini antennák amiket eleve CRC9 csatival szerelnek direkt ezekhez a modemekhez, de azok vagy jók vagy nem, attól függ mennyire rossz a vételi jel a felhasználási ponton! Nézz utána, itt is van fórumban írva már sok minden erről de tele a net vele!
[ Szerkesztve ]
Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!
-
SzaboZE
addikt
válasz Kabóca1 #3422 üzenetére
Köszi, de a meglévő megoldásból kell építkezni, főleg mert ez egy jó kis modem és 7.2 megabites. Nézegettem a fórumot és nem találtam átalakító kábelt, de akkor még egyszer átrágom.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
MODERÁTOR
válasz Kabóca1 #3424 üzenetére
Azért volt már néhány olyan tanácsod, ami nélkülözött minden alapot... "Köszi, de a meglévő megoldásból kell építkezni" ebből kéne kiindulni, nem pedig rögtön felvásároltatni a fél világot. A K3765nek pedig csak a felfelé gyorsabb, az pedig egyelőre eléggé hely függő
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Kabóca1
csendes tag
válasz mukibuci #3425 üzenetére
Nem alaptalanul mondom amit mondok, van egy pár év mögöttem ebben a témában nem csak felhasználóként! Pár ezer forint nagy beruházás ám! Meg az is egy mondás, hogy sz@rból nem lehet várat építeni nem de? De ha meg így érzed akkor nem kell a tanácsaimra ügyet vetni! Köszi!
Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!
-
SzaboZE
addikt
Ez is tök jó, de mint írtam evvel elégedett vagyok és mivel routeren van, ezért erről biztosan tudom, hogy megy a dd-wrt-vel. Szóval külső antenna csati kellene, ha nincs, akkor kénytelen leszek forrasztani. Ezenkívül, hiába megy felfele gyorsabban a másik, ha a térerő miatt úgysem lehet kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Kabóca1
csendes tag
válasz mukibuci #3429 üzenetére
Értem! Én csak a legegyszerűbb leggyorsabb, legtökéletesebb megoldást javasoltam! Nem gondoltam, hogy sufnibajnokokkal van dolgom!
A forrasztgatáshoz sok sikert, ha nem jön össze még mindig lehet modemet cserélni.....!
Másrészt én már használtam az összes itthon forgalomban lévő modemet még többet is és tudom mi a különbség köztük!
Látom a jóindulatom és tanácsaim nem kívánatosak mert mindig van okosabb itt, így ez volt az utolsó megnyilvánulásom! Sok sikert mindenkinek!Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!
-
SzaboZE
addikt
Amúgy létezik még ilyen is az E272-höz
http://mybroadband.co.za/photos/showphoto.php/photo/8247/ppuser/16164
-
SzaboZE
addikt
-
rmartin94
aktív tag
Hauwei E220-at lehet visszafele frissíteni? Mert ez az új firmware egy nagy 0, és vissza szeretném tenni a régit.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
hazai
tag
sziasztok lenne egy Huawei E220-as telenoros modemem, kérdezném hogy müködik e win7 32bites oprendszerel .köszönöm a válaszokat sürgös.
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
-
hazai
tag
válasz mukibuci #3444 üzenetére
már az illesztőprogramja felismerte. de utána meg semi nem tudom elinditani .win7
szia megtudnád adni a linket ahonnan letudnám szedni gyári huawei E220 dashboarddaot meg a firmwaret. köszi.
[ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
hazai
tag
válasz Kabóca1 #3449 üzenetére
szia A firmware jó let, de Dashboardot nem telepitet igy szerintem még nem jo .esetleg valahonnan letudnám szedni hozzá vagy valamilyen ötlet?azaz igaság hogy még a gépem nem látja igy nem tudom telepiteni és beálitani a pannonak a dolgait.köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...