- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hazai
tag
válasz Kabóca1 #3451 üzenetére
szia amit küldtél nem engedi mert valamilyen hibauzenet véget leál.
unexpected error occurs az ezközkezelö felismerte E220Update_11.117.10.02.00.B268 felis raktam az jo de a dasht nem, nem értem!!! win7Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
footy
addikt
Sziasztok,
Win 7 alatt eddig tökéletesen működött a modemem, de tegnap óta ne hajlandó.
A tünet: mikor bedugom a modemet, jön az új USB eszköz hang, majd néhány másodperc(kb 10) múlva mintha lecsatlakoztatnám, közben pedig zölden villog a modem. Aztán kezdi előröl az egészet. Más gépen is ugyanezt csinálja.köszi
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok.Egy ideje olvasom az írásokat de nem találok segítséget.
Rendelkezem egy huawei e220 Telenor függő usb modemmel.
Frissítettem a firmwaret,a függetlenítést sehogy sem akarja ,,bevenni".
És mostmár ha csatlakoztatom a géphez, nem tölti be a saját programját.
Eddig mindíg csinált egy külön meghajtót, de most semmi.A modemet beveszi a gép mert egy másik programmal sikerült csatlakozni internetre de nem mindíg.Egyedül Mac alatt sikerült többször.
Valaki tud nekem ebben segíteni,hogy ujra legyen egy meghajtója, és esetleg a függetlenítésben?Megköszönném. -
kraffel
csendes tag
tomas01
Küldtem privát üzenetet. A cim amit írtam arról meg tudod csinálni a firmware frissítést és az unlockot is.[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Viszont a vista nem veszi be, drivert kér és nem fogadja el.
Mac alatt és x alatt megy a modem,de nincs meghajtója ahonnét lehetne telepíteni a saját programját.
Dasboardot is frissítettem de hiába.
Vége lett neki? -
Kabóca1
csendes tag
válasz tomas01 #3465 üzenetére
(#3390)
R.I.P
[link neked!]Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
kaptam régebben egy E220-at modemet, ha jól tudom, gyári független (Huawei logo van rajta)
Az a bajom vele, h a Digi (Telenor) kártyámmal lefelé 5 mega körül tol, de fel csak 0.3-at. Ahogy átteszem az E5830-ba a simet, azonnal lesz felfelé 1.3 mega.
API.11.13.01D
11.117.10.00.00
CD33TCPUWin7 x64en próbáltam. Érdemes bűvölni vele vmit vagy lehet h csak éppen ennyit tudott a háló? (3at mértem)
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Kabóca1
csendes tag
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van itthon egy Huawei E970 modem. Ez SIM kártyával működik és a mobilnetből WIFI netet csinál. A kérdésem az volna, h én ezt használhatom-e Wifi routerként, megoszthatom-e vele mondjuk a DIGI netet?
Ha igen akkor drivert hol találok hozzá? -
spyduck
nagyúr
Köszönöm az eddigi segítségeteket, sajnos nem lehet megoldani azt amit szerettem volna
-
Newlocal
aktív tag
hello!
MOst vettem egy E220 modemet, de a Voda Mobile Connect Lite elég régi rajta.
Tudna valaki egy linket dobni ahonnan a legfrissebb Voda Mobile Connect Lite-ot lehet letölteni E220-ra?Köszi előre is!
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
rmartin94
aktív tag
válasz Newlocal #3483 üzenetére
Valakinek így november táján nem szokott szórakozni az E220-as? Mert nálunk most elég furán megy, van hogy elszáll a hálózat, nem kapcsolódik, meg van hogy tetűlassú, pedig 3G-n megy. Ez mitől lehet? Mondjuk eddig megfigyeltem,h mindegyik mobilnetmodem ezt csinálja így ősztől tél közepéig, kb. Ez mitől lehet??
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
fedőre
csendes tag
Csomagváltásilag a Voda E220-ról egy Voda Huawei K4510-re váltottam és ettől most teljesen kezdő lettem megint....
Az MDMA nem ismeri fel, van e hozzá ilyesmi?
Nem hagy APN-t beírni a gyári sw-be vajon itt is van ez az internet-tömör/standardnet-normál apn állítási mód, és ha igen, hogy műxik?
Van valahol új firmware hozzá és frissíthető e?
Kérem aki már felhomályosodott ezügyben öntsön rám tömeges információkat...
[ Szerkesztve ]
-
fedőre
csendes tag
Amit eddig a neten leltem:
UMTS / HSPA + with up to 28.8 Mbit / s in the downlink and up to 5.76 Mbit
UMTS / HSPA + 900/2100 MHz on (K4510)
GSM / EDGE on 850/900/1800/1900MHz
microSD card slot up to 32GB
alap firmware version 11.809.07.01.11.
2011 áprilisban hozta ki a HuaweiA Vodafone honlapján semmi adat amúgy a mobilnet21 c. csomagukhoz adják
A huawei olalán nem volt letöltendő sw:
http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index[ Szerkesztve ]
-
fedőre
csendes tag
Nna magamnak válaszolok hátha valakinek majd segít. A K4510 2011 áprilisában jött ki és az MDMA legutóbbi a fejlesztő oldalán lévő verziója 2010 végén készült, így (még?) nem ismeri fel ezt a modemet, ugrott a térerő mérés
A tömörített APN (internet.vodafone.net) és a normál (standardnet.vodafone.net) bellítása:
Prioritások > hálózatválasztás > Csatlakozás mobile hálózatokhoz > jobb oldali nyíl lenyit > beállítások (csak offline müxik)
A modem magától rakja fel magát és felajánlja, hogy letörli a VCM lite programot ami az E220-hoz volt, de nem sikerült neki, és ez klf problémákat okozott, úgyhogy ezt előtte "kézzel" kell lepucolni. (Egy nagyon segítőkész telefonos segítővel kb. 1 óra alatt találtuk meg a hibát.)
A windoz (XP) install közben rak fel egy ablakot, hogy az új hardwer installálva és inditsa újra a gépet de NEM kell, hanem meg kell várni míg a sw install is elkészül.
-
rmartin94
aktív tag
Na most meg nem ismeri fel abszolút az XP-s említett gép az E220-at mai nap óta, úgy se ismeri fel ha mozgatom az E220 felőli részét a kábelnek, tehát ami a modemhez csatlakozik. Tud valaki valami megoldást mondani, vagy megdöglött a modem? Akármilyen megoldásra nyitott vagyok kivéve az XP-reinstallra. Másik laptopba is bedugtam (azon is XP van), és az se ismeri fel abszolút. Ott le is töröltem a Mobile Partnert, megint bedugtam a modemet, de a modem meghajtóként nem jelenik meg így sem. Valakinek volt már olyan hogy magától megjavult pár nap múlva? Vagy csatlakozási gondja van??
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
ricsi99
addikt
Firmware lecserélésben szeretnék segitséget kérni
Találtam Ezt az oldalt. Jelenleg Huawei E1750 stick et használok s szeretném frissiteni a firmware-t ,mert nyűgös nagyon a kapcsolodás , le is huztam hozzá ami a lapon van de az istennek se akar felmenni valami flash kod kellene hozzá... viszont ilyesmit még sose csináltam ...oda mi a francot kell beirni? t-mobilos vagyok ha ez segit valamitEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz ricsi99 #3492 üzenetére
Találtam a neten egy progit ami "megsugta" a kódot.... de ez most igy legális vagy sem? Telcsinél tudom hogy a frissités garanciavesztéssel jár ,de ezt igy nem értem. Vagy csak mezei sima lehuzás ,hogy vegyen az ember mindig ujjat ,vagy fizessen a szervizben?
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám, hogy telenoros hauwei e1752-es mobilnetem nem működik a frissen felrakott win7 32biten pannon internet nincs ezköz azt írja ki a másik gépen is csinál ilyet de xp-n(ott még régebbi mobile partner nevü programmal fut )azzal tökéletes de azt nem tudom letölteni sehonnan se, szóval mit tudok vele kezdeni, hogy win7-en is működjön?Várom a jó válaszokat mert most így vizsgaidőszakban elég jól jönne, hogy tudjam leszedni a tanyagot.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
laszlo2
csendes tag
Helló
Lenne egy pár kérdésem, van egy Huawei 220 telenoros modemem,és jó lenne frissíteni a legújabb vagy legjobb frissítéssel.Tudnátok benne segíteni,de valami szájbarágos leírással mert nem nagyon értek hozzá!! Olvastam azt is, hogy lehet hozzá venni vagy csinálni jel erősítő antennát,ebbe is tudna valaki segíteni,hogy mit hova kell csatlakoztatni,vagy milyen antennát vegyek,milyen csatlakozóval,olyan 15000ft-ig. A szobában ablak mellett 90-100% jel van térerő 5-sön szinte mindíg,de csak EDGE van, E620 Tool-lal be állítottam csak 3G re be is jön 115 dbm de nem csatlakozik fel gondolom a gyenge vétel miatt,ezért gondolom,hogy antennával lenne egy stabil 3G-m, nem kéne várni 1 perces videóra 8 percet míg le jön!!! Előfizető vagyok már öt éve,és most hozhatnák ki egy új modemet,ezt a Hipernetes modemet mondák a boltban,nem tudom azon van külső antenna csatlakozó?
Vagy azzal jobb lenne a vétel? De szerintem egy antenna mindenképp jó lenne az csak javítana a vételen.
Előre is köszönöm.
Sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek.
Üdv. -
rmartin94
aktív tag
válasz laszlo2 #3498 üzenetére
Hol laksz? E220-nál a Mobile Partner nevű programban is be tudod állítani, hogy csak 3G-t keressen, és azt is megtudod benne nézni, milyen verziójú a firmware-ed. Firmware-ből nekem 117.10.00.000 volt rajta asszem, de az én E220-am sajna meghalt. Firmware frissítés aránylag egyszerű:
1. leszedsz egy friss firmware-t (.exe fájl), elindítod ezt a fájlt.
2. Utána megkeresi a modemet, ekkor csatlakoztasd (SIM-kártyát vedd ki)
3. Elindítod a folyamatot, kb. 5-10 perc alatt lefut, és kész is.A modem függetlenítésében is tudok segíteni, ha érdekel (de ezt PÜ-ben beszéljük meg, ne nyilvánosan).
[ Szerkesztve ]
-
laszlo2
csendes tag
válasz rmartin94 #3499 üzenetére
Helló
Én Nagykátán lakok,külterületen tudom,hogy be lehet állítani azon is de azzal nem fogja be a 3G-t. Most is E620Tool-lal csatlakoztam,és ez be fogja a 3g-t 111dbm-lel,elég gyenge de az EDGE-nél jobb egy fokkal.Nekem ez a verzió van rajta:11.117.04.00.00. Ha frissítek rajta az javíthat a vételen? Honnan lehet le tölteni a frissítést? Az antennáról tudsz valamit?
Boldog új évet!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Ingatlanos topic!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hívószám-hamisítás
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest