Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vohanyi

    senior tag

    válasz ludsimon #2202 üzenetére

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!

    Hivatkozva a 2008. november 25-én érkezett elektronikus levelére az alábbiakban válaszolunk.

    Tájékoztatjuk, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelően két országos napilapban, a Népszabadságban valamint a Magyar Nemzetben jelentettünk meg közleményt 2008. október 24-én arról, hogy a hálózati teljesítmény megfelelő szinten tartása érdekében lassíthatjuk a az adatforgalmat. A fentiekről külön levélben nem értesítjük ügyfeleinket. A közlemény megjelenését követő 15 naptári napon belül élhettek előfizetőink azzal a lehetőséggel, hogy szerződésüket a szerződésbontási díj megfizetése nélkül felbonthassák.

    Az Általános Szerződési Feltételek 2008. november 23-án módosult, a megváltozott tartalom a http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2008_11_23/aszf_08_11_23_1.pdf linken érhető el.

    Az új „Vezeték nélküli Internet” című 9.4.1. alpont tartalmazza az átalánydíjas vezeték nélküli internet tarifacsomagra vonatkozó speciális szabályokat, amely rendelkezések szerint a hálózati erőforrások optimális felhasználása, a hálózati teljesítmény megfelelő szinten tartása érdekében a Szolgáltató fenntartja azon jogát, hogy az adatforgalmat lassítsa. A módosítás mindenkire vonatkozik, aki Internet Szabadon akcióban kötött előfizetői szerződést – akár a Vodafone Fix, akár a Vodafone Internet Szabadon tarifacsomagot használja.

    A mobilinternetezők nagy többségének internet-élmény fokozása érdekében a Vodafone Internet Szabadon akcióban korlátlan internetes tarifacsomagra szerződést kötő ügyfelek körében, a számlázási időszakban az 5 gigabájt adatforgalmi korlátot elérve csúcsidőben, 10 gigabájt felett csúcsidőn kívül is csökkentjük az adatátviteli sebességet. A számlázási ciklus lezárultával a lassítás megszűnik. A csúcsidő nem fix érték, a hálózat aktuális terheltségétől függ, általában az esti órákat jelenti. A forgalmazható adatmennyiség továbbra is korlátlan.
    A sávszűkítés legalsó határa 150 kilobit/sec lehet, ettől kisebb sebességre nem korlátozzuk a forgalmat.
    A fájlcserélők és más, peer to peer alapú programok használata a továbbiakban már engedélyezett.

    A fentiekkel kapcsolatban elérhetőség hiányában nem tudtuk Önt telefonon tájékoztatni.

    Szíves megértését köszönjük! Bízunk abban, hogy segítségére lehettünk!

    Tisztelettel:

    Mészáros Ágnes
    Vodafone Magyarország zrt.
    levelezési csoport

Új hozzászólás Aktív témák