- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa95
csendes tag
sziasztok segitséget szeretnék kérni pannon 500 om van e220 modemel a gondom az hogy az adatmenyiségem nagyon sok (28 mb /félora) lehete ezel kezdeni valamit?
pl:mint a vodánál elöre is köszönöm -
ertner
csendes tag
Vohany Úrtól kérnék segítséget.Érdeklődve olvastam az XP-sávszélesítéséről írtakat.Megpróbáltam én is-sajnos a megadott első fájlt nem találja a Windows-van-e esetleg más megoldás.Fáradozását köszönöm-ertner
Dr.Erényi Ákos
-
nuri
aktív tag
Mai nappal kezdve a sebesség nem emelkedik 400kbps fölé, én is belefutottam a nem létező korlátozásba?
-
ertner
csendes tag
Valóban nem érkezett meg a mail-nem vettem eddig észre,hogy baj lenne a pannonos fiókommal.A privit-gondolom rákattintással kell olvasni-ertner
Dr.Erényi Ákos
-
ertner
csendes tag
Vohanyi Úrhoz fordulok ismét-sajnos nem boldogulok a sávszélesítéssel az általam mért értékeken talán emelne.Fáradozását megköszönöm-ertner
Dr.Erényi Ákos
-
Vodamodem
csendes tag
Kedves Őstag!
Majdnem napra pontosan egy éve(!) van E220 Vodafone-os modemem. Már annyi mindent megéltem vele, hogy semmin sem csodálkozom. Először is, a régi szofverrel nem értettek szót az XP Proffal. APN problémák, gprsre állandó átváltás, a guta ütött meg vele decemberig. Akkor az ügyfélszolgálat segítségével én, a programokhoz nem értőként tudtam a honlapról frissiteni, beállítani az új APN és DNS értékeket. Ezzel gyönyörűen elment két hónapig. És akkor jött -- nem a Tenkes kapitánya --, hanem a Windows SP2 frissités és meghótt a modem, mert a "Rosszindulatú szoftver eltávolító eszköz" leválasztotta a TTCP-clinetről a modemet. Dühöngés, ügyfélszolgálat, mint fent, Vezérlőpult, törlés, újratelepítés, internetbeállítások (telefonosra váltott át az alapértelmezett VCLite helyette. Ezzel elment egy darabig, bár melegedés miatt volt szervízben, cserét adtak. És jött -- megint a Windows SP3 -- és kezdődött minden előlről. Most pedig a frissitős kedden a Windows küldte a sok frissítéssel megint ezt a "Rosszindulatú...".Ezzel lehet felbősziteni a modemes netezőket. Egyébként a sebessége jó, valóban szélessávú, az új Mozilla Firefox 3.0 frissitéssel feltett változatával háromszor omlott össze, a teljesen új 3.0.1 azóta is működik (már egy hónapja). Sok gond után a beállítása. kézi inditás, kézi csatlakozás, így nem előzi meg a vírusírtót és a tűzfalat, csak akkor indulhat, ha én akarom. Most is ezt használom.
A Vodás ügyfélszolgálat sajnos nem nagyon ért a netes (modemes) technikai gondokhoz, be kell vinni a szervízbe az eszközt. Letesztelik, frissitik (bár lehet a honlapról is). Egy biztos: XP ügyben rendszerint a Windows a hunyó! -
Vodamodem
csendes tag
Ugyanígy jártam a sok új Windows frissités után a hó elején. Vidd be az üzletbe (Budapesten Duna Plaza vagy Westend City Center), helyben van szervíz, azonnal frissitik. Otthon töröld le a régit (XP-ben Programok telepitése, törlése, Vezérlőpulton) és telepítse fel magát újra. APN és DNS-eket be kell írni, újrainditás és működik. Nálam bevált.
-
vohanyi
senior tag
válasz Vodamodem #1763 üzenetére
'shtml' kicsit másról beszélt,de hagyjuk....Nekem december óta van meg,összeakadásom nem volt!SP3 Firefox-semmi gond!VMCLite-ot nagyon ritkán használom,E620Tool,ill. mostmár MDMA-val megy.Dashboard is 'dchard'-féle.Magyarul minden INNEN ! /letöltések.Bármit felraksz,visszafordítható!
Jelenlegi firmware : 11.117.10.00.00
Második hsz-re.Hülyeség bevinni,soha nem bízom pláne mostmár a vodába!
Nekem is minden Update-frissítés rajta a gépen,mégis mindíg símán fut!
Olvass vissza---Sokat!!![ Szerkesztve ]
-
-
vohanyi
senior tag
Minden kommentál nélkül : [link]
És még a voda mai mailjéből részlet :
Az Ön által mellékelt 2008. augusztus 8-tól érvényes Internet szabadon akció részvételi feltételei csak és kizárólag ezen időszaktól megkötött új mobil internet előfizetésekre vonatkozik, az Ön szerződését nem érinti a változás. [link] -
xcbiker
addikt
Tapasztalta már valaki vodafonos E220-nál, hogy pl a Prohardver fórum hozzászólásai nem jelennek meg jól a IE6 alatt? (kiteszi jobb oldalra legalulra)
Van rá megoldás?Valamint újabb Pannonos FW-re lenne szükségem. Van valakinek?
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
ertner
csendes tag
Arra még nem jöttem rá vajon ez a progi az Xp-sávszélesítése lenne-e?Ezért ismét Vohányi Úrhoz fordulok segítségért-fáradozását köszönöm-ertner
Dr.Erényi Ákos
-
Dundy
tag
Ha MDMA-t használok, fórumtársunk dashboardjával, akkor legegyszerűbben mivel tudnám elolvasni az érkezett SMS-eimet?
Jött értesítés, hogy érkezett, de MDMÁval még nem lehet elolvasni.
A VMC-t meg nem nagyon szeretném visszatenni.
Egyéb megoldás létezik?
Köszi!
-
den80
tag
mindenképpen kell hozzá
nekem is fent maradt emiatt,
de ugy van beállítva hogy ne éledjen fel gép indításnál
és max akkor indítom el ha sms-t kell olvassakbocs, most látom hogy a módosított dashboard van fent nálad
nálam nem[ Szerkesztve ]
volt, van, lesz
-
Dundy
tag
Igen, vissza is tettem a VMC, na nem mintha örömmel tettem volna.
A MDMA 3 SMS-t jelzett, a VMC egy órája fut, de egyik SMSt se jelezte még.
Remélem, hogy már nem kell sokat várjunk, hogy az MDMA SMSt is tudjon olvasni.. tavasszal azt ígérte, hogy a köv. verziók egyikében már benne lesz ez a funkció is.
-
den80
tag
hát ha nem jelzi , atol még ott csücsülnek az sms ablakba
vagyis nekem is úgy volt
de gondolom azóta már megnézted
vagy ha nem akarod a vmc-t használni, és független telód van, tedd abba a simet, és nyisd meg mobilrol a simre mentett üziket, akkor majd kiolvassa azvolt, van, lesz
-
tgeri
tag
Hello!
Én épp azon próbálkozom, hogy a huawei fél emobile connectből kéne csinálni egy olyan "verziót", ami csak "másolós", nem kell telepíteni. PL. azzal lehetne SMS-t olvasni, nem? Szerintem jobb, mint a VMC v a voda féle full dash...
(Azokból is próbáltam kioperálni a csak sms-olvasó exe-t, de nem ment.)Üdv,
TG -
Devid_81
félisten
Szia mindenki!
Hetek óta azon vagyok, hogy "agyon FTP-zem" a voda netet, hátha valami csavarral vissza tudom adni a szolgáltatónak bünti nélkül...már múlt hónapban is 100gb felett voltam és semmi...
Nekem Július elején köttetett a nagy házasságom jodáékkal, a szerződésembe nem írtak "még" a korlátozásról...vagy ennek semmi köze semmihez?Más : Call of Duty 4 ugye nem Peer to peer porton csatlakozik?
Tegnap este próbáltam játszani...ment is, átlag 130as ping-em volt magyar szervereken is...de ahova beengedett ott ment...
-
csaba_28
csendes tag
Sziasztok nekem egy K3520 USB Stick-em van a vodátol a sebességgel eddig még semmi gondom igaz nekem bőven elég az 5GB-os csomag, A problémám technikai jellegű nem tudom használja e valaki Vista alatt a Vodafone connet lite-ot. Az a problémám hogy a kapcsolódás nézeten kívül sem a forgalmi statisztikát sem az eszközbeállítási menüt nem látom. Ha kiválasztom csak egy szürke képernyő jelenik meg a menüpont helyettt. Kipróbáltam XP-s épen azon működik. A rendszerem Windows Vista Home Basic SP1.
Akinek volt hasonló tapasztalata segítsen ha tud előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kapcs-ford
őstag
Vodafone vitamax 5gb-os csomagot használtam egy hónapig és még el sem értem a 3gb -ot (upanddown)és jött a figy. sms, hogy csak 100mega maradt hátra.
2féle stat. progit is használtam direkt és midnkettő jól mérte csak a vodafon központ nem... történt veletek is ilyen ?Aláírás
-
Nfol
csendes tag
Sziasztok!
Közel egy éve van egy E220-as modemem, amit Pannon előfizetéssel használok. Az eszközön lévő Mobile Connect programot kb. egy hónappal ezelőtt lecseréltem az akkori legújabb Mobile Partnerre és azóta az SMS-rész használhatatlan, íme egy kép, ezen a szolgáltatótól kapott üzenet (lenne) látható.
Mit lehet tenni?
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni lehet hogy volt már róla szó(akkor bocsi), de sajnos nincs időm végig olvasni a topikot,mert elég sürgős lenne!Szóval van egy Huawei E220 modemem amit Olaszországban vettem a TIM-nél.Most viszont úgy hozta az élet hogy Ausztriába megyek hosszabb időre, azért valahogy megoldható-e,hogy magyar vagy osztrák sim kártyával működésre bírjam???
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
jankov
csendes tag
sziasztok,
nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert igazán nagy szükségem lenne egy kis segítségre a speedtouch routerrel kapcsolatban.
Barátosnőm számítógépen egy ilyen ( Speedtouch BC09E3 ) keresztül csatlakozik az internetre (T-home), vagyis csatlakozott, mert történt egy kis zűr a gépével, ami után szükség volt a windows újratelepítésre. A win reinstall során telepítettük a szükséges drivereket is. A sztgép egy NETGEAR 54Mbps WG111V2 USB adapteren keresztül kapcsolódna a modemhez. A gép érzékeli a vezeték nélküli hálózatot, a jel erőssége is 64 %, de mégsem kapcsolódik.. A javítás után a " IP cím megújítás nem végrehajtható hibaüzenet jelenik meg. ( A WPA jelszavas védelem be van kapcsolva, a kódot megadtuk, mikor a gép kérte)
A modemen a köv. ledek világítanak: POWER, WLAN, DSL, Internet, VOICE
Amit tudtam megpróbáltam, de kifogytam az 5letekből. Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni.
Előre is köszönöm! -
Ceko
senior tag
válasz kapcs-ford #1793 üzenetére
Már néztem és lehet, hogy én vagyok a béna de csak PayPal-os fizetőst találtam
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
válasz kapcs-ford #1793 üzenetére
Nahh szóval kicsit balfasz voltam, mert megnéztem a dc unlocker progival és elvileg azt írja a modemre hogy unlocked
-
szumo
senior tag
válasz kapcs-ford #1788 üzenetére
A pannonal volt ilyen bajom, amikor még gprs volt a király. Már nem tudom mit csináltunk annó.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Ceko
senior tag
Dashboard ezen az oldalon melyik progi a Mobile Partner a 8007 KB ,7115 KB vagy az 13856 KB-os?
-
den80
tag
pl melóhelyen
ott nem férek hozzá egy pc-hez sem
ienkor viszem a gagyi 8210es nokiámat , abba berakom a telefonálásra használt simet, az n82 be meg a vodás simet, így telórol netezek vígan,gyorsan email,msn,skype,youtube,web leginkább ezeket. aztán hazaérve vissza a sim az e220 bavolt, van, lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest