Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz LógaGéza #38886 üzenetére

    TypeV Laci lassan válaszol? :)

    (#26405) BlacKSouL
    Most akkor befújjuk, kenjük (ha igen mivel konkrétan) a gumit, vagy elég ha kerékzsákban van tárolva? :DDD
    Van egy állványom, amit haver csinált. Viszont a közepeket ki kellett szednem, hogy rá tudjam pakolni. Ez mit gondoltok problémát jelenthet, hogy évente 1x ki/be van pattintva a közép? Remélem nem hagyom el ezek miatt.

    A második kulcs valószínű elemcserés, viszont elég szarul van benne a csavar, vagy sosem volt cserélve még. Van ilyen kicsi csavarhúzóm, de kb meg sem mozdult a csavar, és most jól szétgányoltam a fejét. Meg tudják ezt valahol oldani nekem, mit gondoltok?

    Tboy93 emlegette az üregvédelmet. Korábbi kocsimnál javasoltak komplett alvázvédelmet. A kettő összefügg, és érdemes szerintetek egy ilyet csináltatni?

    És van egy dolog ami nagyon foglalkoztat. Lehet úgy mp3-osítani a gyári rádiót, hogy tudjam vezérelni kormányról? Ha nem, azon az ocsmány fm transzmitteren kívül milyen más megoldás létezik?

    A vezérműláncot ebben sem kell lecseréltetni vételkor? Bár a legutolsó Honda szervizes alkalomkor azt mondták, hogy nincs baj vele.

    A volt tulaj mondott valami olyasmit, hogy tudom regisztráltatni magamat valamilyen Hondás oldalon mint új tulaj, és így ezentúl ha lesz valamilyen visszahívás, már engem fognak értesíteni. Tényleg van ilyen?

    Tudom hogy tiltott a Xenon utólag beszerelve, de a Civic-nél azt mondta a szerelő, hogy 30e és megoldjuk hogy legyen benne. :D Van itt olyan aki utólagos Xenont használ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák