Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz BlacKSouL #35813 üzenetére

    A HR-V-n nincs felfelé visszahajtva, csak simán behajtották L alakba, de havi egyszer mindig kipucolom kefével a két hátsó ívet végig, mert így is megül ott a sár. Főleg az ívek végződésénél, ahol a hátsó lökhárító felső éle csatlakozik a lemez részhez.

    Rá kell keresni, biztosan létezik valamilyen gumi szerű ipari tömítő, hézagkitöltő anyag, amit pl. autógyártásban is használnak. Ha ennyire problémás és tényleg U formában visszahajtották, egy alapos tisztítás után (amennyiben nem szükséges még lakatos munka) én biztosan kifújnám vízszintbe. Sőt, még kicsit srégen / ívesen is fel lehetne tölteni, h esélye se legyen a sárnak megülni.

    mod.

    Talán annyival szerencsésebb még a helyzetem, h gyárilag van egy jókora élvédő gumi rajta végig, így nem közvetlenül a fémre ül fel a sár, ennek ellenére 2 pontján volt rajta némi korrózió, de még igyekeztem időben megfogni.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák