Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz gurabli #7390 üzenetére

    Szia,

    gránitos vagyok es mobilllal fizetek. Néha van, hogy elsőre nem sikerül a mobilos fizetés. Másodikra igen, egyetlenegyszer volt, hogy harmadikra se, utána kártyával fizettem inkább, nem tudom, hogy negyedikre ment-e volna. Nexus 5x-em van. Mikor kijött az Android 7.0, akkor egy pár hétig nem működött az alkalmazás. Egyébként megbízható általában.

    Néha van, hogy az isms nem jön meg, olyankor rendes sms-t küldenek. Ügyelj arra, hogy pár percen belül olvasd el az isms-t különben törlik és jön helyette rendes. Lehet az android-os deep sleep miatt se jön meg az isms, ezért ha tudom hogy jönni fog megnyitom előre az alkalmazást. Olyankor mindig megérkezik. Persze net kell hozzá.

    Jah, és rootolt telefonon nem hajlandó működni. Ez elég nagy balfalság, de nem engednek belőle. Persze van root cloak is a világon, de...

    Online bank elég jó. Viszonylag ritkán lépek be, ilyenkor általában van pár új üzenetem rendszerkarbantartásokról, amiken már túl vannak, de annyi baj legyen. Ami kicsit zavaró, hogy online bank felületre be lehet lépni kétfaktoros azonosítás nélkül. Csak a tranzakciókhoz küldenek sms-t (ez mindig sms, de ez ingyenes).

    Összességében nagyon meg vagyok elégedve a granitbankkal. Voltam OTPs, Erstes, BBs, most ez és egyelőre biztos marad.

    150ezres felvétel természetesen itt is van, ha megteszed a nyilatkozatot. (Azt hiszem, ezt is neten kell, de már régen volt.) Arra érdemes ügyelni, hogy OTP atm nem hagy 100e Ft-nál többet felvenni idegen kártyával, ez ha OTPs voltál meglephet. (Erste, Rafi nem szivat ilyennel.)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák