- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz enginev3.0 #6700 üzenetére
1 éve még nem lehetett. Szerintem most se.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #6701 üzenetére
Mért nem lehet az a pin kódom amit én akarokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
albiosz
őstag
válasz enginev3.0 #6702 üzenetére
Új szerződéskötésnél (hitelkártya) én igényléskor megadhattam, amit akartam. Idén júniusban történt mindez.
-
Kbali
nagyúr
válasz enginev3.0 #6704 üzenetére
Nézd meg, hogy atm-en van-e ilyen lehetőség. Postai kiküldésnél ne is várj ilyet.
-
enginev3.0
félisten
Egy sima atm-ben is lehet hogy van rá lehetőség?
Netbankban van pin kód módosítás gomb, rányomtam, de ott kéri hogy melyik bankot választom, vagy is melyikbe akarok bemenni, gondolom ha rányomok akkor kapok valami időpont félét, de nincs kedvem berohangálni[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
albiosz
őstag
válasz enginev3.0 #6706 üzenetére
Szerintem hívd fel őket! Hátha van már lehetőség is a személyes módosítás mellett.
-
Kbali
nagyúr
válasz enginev3.0 #6706 üzenetére
Nem sima, hanem erste atm.
-
albiosz
őstag
válasz enginev3.0 #6709 üzenetére
Elég cink valóban. Erste mellett 2 másik bankkal vagyok kapcsolatban, mindkettőnél lehet pin-t készíteni különösebb gond nélkül. Az egyik ráadásul az OTP.
-
mzso
veterán
válasz headhunter #6676 üzenetére
Hát nekem ez a bakkártyák között utalás ganéjság nem működik.
Kétszer próbálkoztam vele. Mindkétszer kér SMS-ben kapott azonosítót. Egyszer sem kaptam SMS-t...
Kód újraküldés funkciót sem találtam. Egyáltalán hol adom meg mégegyszer hogyha egyszer már elnavigáltam onnan amit magától behozott?
Marhára nem találom...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
mzso
veterán
válasz szabogabor10 #6713 üzenetére
Igen. Már sokszor küldött korábban.
Te próbáltad ma ezt a fajta tranzakciót? -
veterán
-
mzso
veterán
Most megpróbáltam normál átutalással. Az sem jó.
Egyáltalán nem küld már SMS-t ez a ganéjkupac otpdirekt.[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Unicreditnél ma meg akarom szüntetni a számlámat. 1 hónapja vonták le a kártya díjat. Időarányosan nem kapok vissza valamennyit a kártya díjból. Az OTP úgy volt hogy időarányosan visszakaptam. Kérdés hogy az Unicreditnél hogy van?
-
MODERÁTOR
Cib-nek ez megint valami újítása hogy ha be akarok lépni az e-bankba akkor előtte valamit le kell tölteni?
Eddig csak a mobiltoken-hez ragaszkodtak.20 éve a Prohardveren
-
KergeK@csa
tag
Csak Chrome-ban szüntették meg, Firefox-ban csak fogják.
Explorer-ben a fejlesztési sebességük alapján már évei lehetnek hátra. :/ (Akárcsak a flash-nek.)Én pont ezért hagytam ott a CIB-et, eléggé gáz, hogy több, mint egy év alatt nem jutottak el odáig (akkor lett bejelentve a JAVA kompatibilitás megszűnése), hogy a netezők ~40%-át ne szivassák ilyennel...
Nameg nincs okostelefonos app, a mobiltelefonra optimalizált netbank kész röhej, a mobiltoken is tele van hülyeséggel. Ugyanaz van, mint 10 éve kb.
-
cocka
veterán
válasz KergeK@csa #6729 üzenetére
Ja, meg kb. 2 hetente "rendszerkarbantartanak" lol.
-
Kbali
nagyúr
válasz KergeK@csa #6729 üzenetére
Én már nagyon régen mondtam az illetékeseknek, hogy ez röhej, sajnos nem tudok róla, hogy érdemi változtatást terveznének (már 10 éve is vicces volt a letölthető java app).
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Most nyitottam egy bankszámlát, az OTP nél egy ismerősömön keresztül. Ő ilyen OTP ügynök. ( nem ott dolgozik de folyószámlát meg otp termékeket lehet nála kötni ) Számlámraz ő vagy más ügyintézőn kersztül ránézhet a tudtomon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Az egyik lapnak az a fejléce, hogy Pénzügyi szolgáltatás közvetítésében való közreműködésre vonatkozó ügyfél/cég hozzájáruló nyilatkozat
Ebben meghatalmazási dolgok nincsenek.A másiknak, az hogy Igénylőlap OTP lakossági bankszámla nyitáshoz az OTP ügynökhálózatában
Ennek alapján? Amúgy csúnya lenne bankon belül hogy könnyen akárkinek név alapján ránézzenek a számlájára.
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
Ha az emberek meg OTP szamlat nyitnak, akkor a topic akar zarhato is...
-
MODERÁTOR
Unicredit internet bankja milyen mostanság?
Jelenleg FHB-s vagyok, de az Unicreditnél van pl. Paypass kártya (ha jól láttam), de ha nagyon fapados az e-bank akkor maradok az FHB-nál.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Többnyire csak forint átutalást, egyéb más bankszámlára.
A november 01-től bevezetésre kerülő partner ikon csomagot nézem [link].
FHB-nál asszem premium csomagban vagyok, és jó lenne pl. a paypass kártya.Szerk:
És lenne kb. habi 2-3 kézpénzfelvét egyéb belföldi ATM-ből
Külföldi kártyahasználat nem lenne[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Van egy Maestro bankkártyám. Azzal nem sikerült vásárolnom a Streamen. A központot felhívtam azt mondták van náluk probléma. Viszont lehet, hogy nem azért nem sikerült. Lehet ilyen kártyával vásárolni a Streamen és ha nem mi a megoldás?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
törölt tag
Hali!
A következő kérdésem lenne.
Ugye hétvégén és ünnepnapokon nem üzemel az OTP.
Volt a kártyámon 30 ezer Ft. Ebből vásárolgattam most, az előrejegyzett kártyaforgalom -15 ezer.
Utaltam ismerősnek 13 ezret, amit ugye nem tudtak elkönyvelni, de feldolgozták, csak majd holnap lesz utalva.
Viszont ez az utalás kiment a fejemből és vásároltam még pár dolgot. Kb. 5000 maradt a számlán. Ebből nem fog tudni elmenni 13...Vissza fogják utasítani az utalást és ennyi?Köszönöm!
-
veterán
Sziasztok!
Mi a tapasztalat: OTP webkártyára (tehát nem közvetlenül számlára) vásárlás után vissza tudják utalni a pénzt a kereskedők, ha refund-ot kérek?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #6747 üzenetére
Persze.
Nekem is webkártyáról megy minden féle online vásárlás.
Ebayen 5 refundom volt eddig, mind megjött rendesen. Annyi, hogy amikor Paypal írja, hogy refundot kaptál arra dobj rá 3-4 munkanapot és a számládon lesz a pénz. -
veterán
-
kezdő
senior tag
Én épp most készülök Simple csomaggal számlát nyitni.
Kifejtenéd bővebben a véleményed?
Elég sok opciót végignéztem, ezt tűnik a legjobbnak.
0 Ft a számlavezetés, kedvezményes a kártyadíj (első év után ~2305 Ft máshol inkább 3e Ft felett), PayPass-os kártya, jó mobilapplikáció, törvény miatt adott a havi 2 ingyenes KP felvétel.
Az utalás az összeg 0,3%-a ez se rossz, bár engem nem érint, évente ha egyszer használom.Szóval nem látom a hátrányát. Talán a Gránit tudna többet nyújtani (nekem), de az vidéken macerásabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest