Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    Sziasztok!

    Aki ismeri és használja, attól kérnék szépen véleményt a Gránit Bankról. Szimpatikus az ÁSZ csomagjuk, már amennyiben a mobil alkalmazásaik és a netbank, mobilbank megbízhatóan és normálisan működik.

    A számlavezetésem 0 Ft lenne. Ha az MC PayPass nem dombornyomott kártya 1 390 Ft első évebn, utána 2 390 Ft. A dombornyomott MC PayPass pedig 5 390 Ft végig.

    Gondolom itt is érvényes a havi 2 ingyenes ATM 150e-ig (amit nagyon ritkán használok), mivel a vásárlásaim nagy része bankkártyával történnek. És itt jön a képbe a Mobil PayPass lehetőség, ami náluk ingyenes és telefonnal is tudok fizetni. Amennyiben persze megbízhatóan és jól működik az alkalmazásuk.

    SMS költség kiváltására ott lenne az iSMS, ami nekem teljesen megfelel, természetesen itt is érvényes, hogy megbízhatóan és rendesen működjön az alkalmazás.

    Kell ugye a netbanks és a mobilbank, ami szintén ingyenes. Az átutalások 0.3%, ami annyi mint a jelenlegi bankomnál, de ez havi szinten szinte lényegtelen számomra.

    Most OTP Simple csomagban vagyok, amiért havonta 298 Ft-ot fizetek az SMS csomagért, ami korlátlan számú SMS-t jelent. Viszont az MC és a Mobil PayPass kártyák éves díja összesen 7 896 Ft, így évente 11 472 FT-ot fizetek, plusz az a pár utalás. Viszont imádom a Vodafone Wallett PayPass fizetést, szinte csak azt használom a telefonomon. Így csakis olyan bank jöhet számításba, ahol van mobil PayPass fizetés.

    Gárnit Banknál az éves költségeim nem dombornoymott kártyával összesen 2 390 Ft lenne, ha nem használok SMS-t, hanem iSMS-t. Még dombornyomott MC esetén is csak 5 390 Ft, vagyis a fele a mostaninak.

    Nálam a Vodafone Wallett PayPass hibátlanul működik első nap óta, soha semmi gond nem volt vele, pedig tényleg sokat használom.

    Kérdés: mennyire jók és megbízhatóak a Gránit Bank Androidos alkalmazásai, elsősorban mobil PayPass fizetés és az iSMS? Valamint van e náluk QR kódos fizetés, mint OTP SmartBank esetén?

    Köszönet!

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák