Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz pictigjis #32718 üzenetére

    Csak most jutott eszembe, hogy esetleg nincsen gyakori neve a feleségednek? (Főleg, ha nem vette fel a Te nevedet). És ezmiatt valaki más terhelése is ott landolt? (ez magyarázná nálam a "nem beazonosítható" összeget)
    Bár nem hitelkártya, de át tudom ültetni ide is ezt az esetet:
    Rendszeresen én utalom el a feleségem és a saját önkéntes nyugdíjmegtakarításunkat is. Egy napon megy a kettő, közleményben ott van a tagiszámunk, és csak az, mert ezt kérték. Mivel egyszerre nyitottuk az utolsó számjegyben különbözik. Nem tudom mennyi ideig, kb. 5-10 évig, ezzel nem volt gond. Majd a következő évben azt láttuk, hogy a visszaigényelhető összeg különbözik, holott mindig ugyanannyit utalok mindkettőnknek. Kiderült, hogy az adott évben nem minden havi könyvelést ismert fel a rendszer, és van amikor mindegyiket az én számlámra könyvelte el.... Olyan, mintha valaki kézzel hagyná ezt jóvá és úgy gondolta, hogy ott csak téves a szám.
    Mondanám, hogy fejlesztettek valamit, és a rendszer rosszul ismerte fel, de több hónapban előfordult és nem egymást követő hónapokban :F

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák