Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz Angie™ #32299 üzenetére

    Lehetne esetleg benne egy hitelkártyás rész is, hogy ...
    Nem jó ötlet. Már jelenleg is a topic témafelsorolásában kakukktojás a hitelkártya.
    A hitelkártya hiteltermék akkor is, ha bankkártyához kapcsolódik. Ha ide illene, akkor a folyószámlahitel is téma lehetne, de az sem lenne helyes. A hitel valóban kockázatos termék, csak felelősen lehet élni vele. Hitelkártyákra ez főleg igaz a nagyon magas thm miatt!!
    Innentől általánosan.
    Meg kell néz nézni a topic első, nyitó hsz-ét, hogy mi volt a nyitás motivációja. A lényeget tekintve ez ma is igaz, ennél kellene maradni.
    Tehát a topic valódi célja, hogy a bankszámla igényekre (beleértve főleg a bankkártyát, egyéb szolgáltatásokat, ma az online hozzáférések minsőségét, stb.) adjon tájékoztatást. Bankváltás esetén optimális megoldásra javaslatokat. Tájékoztasson a bankok új számláiról, változásokról. stb. Ebbe belefér - ahogy eddig is - pl. az OTP is összehasonlítás szinten.
    Fenntartom, hogy a számlaajánlásokat jövedelem típusok szerint kellene rendezni. Pl. 300e alatt, 3-600e közötti és prémium szint. Nem feltétlen nullás díjcsomag a cél! Bár ha van könnyen elérhető (pl. BM-esek), akkor jó ha van. Nem feltétlen nullás, hanem gazdaságos, optimális megoldás kell keresni. Pl. a prémium szegmensben a Gld 2.0 lezárása után a K&H csomagja kifejezetten előnyössé vált, főleg azoknak, akik a felelősen hitelkártyáznak.

Új hozzászólás Aktív témák