Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz vnorbi #31317 üzenetére

    Köszi a visszajelzést. (bár folytatódik az, ami múltkor... ahogy látom fentebb)
    A kiemelést te is rárakhatod amúgy.

    Akkor azt gondolom eldőlt a kérdés, és amit korábban írtam arra dőlt a mérleg nyelve, hogy ebben az esetben az a mérvadó, ami a hirdetményben a csomag leírásánál olvasható nem pedig a "hibás" lábjegyzet (ahogy az általam fentebb hivatkozott korábbi Privilégium "L" díjcsomag esetén is, amikor ugyanez volt a helyzet).
    Innentől, ha terhelnék esetleg, akkor a válaszuk alapján utólag úgyis jóvá kell, hogy írják majd, akár minden hónapban, de az a lényeg, hogy a lábjegyzetre nem hivatkoztak, hogy az a magasabb szintű "szabály".

    Ez nem kedvező eltérés az irányodba, hanem a bank hivatalos álláspontja, mivel nem írták, hogy egyedi méltányosság alapján stb.
    Közben én meg amúgy rájöttem, hogy miért van a lábjegyzetben az, ami..., és ezért értem is, hogy miért nem reagáltak az 1/A lábjegyzetre, de ez már nem releváns.
    Megjegyzem, hogy azért mert egy lábjegyzet téves, vagy elírás, attól a többi még helyes lehet.
    Egyetlen elírás miatt senki nem hivatkozhat alappal arra, hogy akkor a többi lábjegyzet is téves, és azt nem kell figyelembe venni.

    Én annyira bírom, amikor valaki össze-vissza ír itt már mindent, hogy alátámassza a hibás érveit, és utólag kezdi átgondolni, de ismét téves irányba megy..., és semmi olyan alátámasztott érvet nem ír, ami alapján az alapos lenne, így az csak szubjektív és erősen hibás vélemény marad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák