Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    Eddig ez egy ki nem mondott sorrend volt a feltétel teljesíthetőség mértéke alapján, és a minimum igénybe vehető kedvezményes időszak szerint, hogy 2, vagy 3 évig jár a csomag kedvezménye.
    Illetve ezt egészíti ki a Raiff Prémium Gold 2.0 csomagban le nem járó kedvezményei, a "kevesebb" embernek elérhető kedvezmény teljesítési feltétellel párhuzamban.
    Majd 4. a Gránit Bank, mint népszerű, díjmentes számlavezetésű csomagja.

    Viszont előtérbe kerülhet egy új szempont, a Raiff "le nem járó kedvezményei", mint határozatlan kedvezményes csomag, és mivel a havi 400 ezres feltétel már annyira nem számít SZVSZ kimagaslóan soknak, az idénre (tavaly) kialakult inflációhoz képest, mint pl. 2-3 éve, ezért ma már az árakhoz, és remélhetőleg a fizetésekhez is lehetne talán ezt "jobban" ajánlani.

    Persze itt lehet még egy új szempont a kedvezményes csomagok mellett adott "minőség" is, és/vagy a népszerűségi igény, hogy kinek mi fontos egy csomagban.

    A Raiffeisen a határozatlan ideig adott kedvezmények miatt ténylegesen egyedülálló a bankok között, és "eddig" (vagy ezután is) csak a 400 ezres elvárás miatt került a 3. helyre.
    Mivel a Raiff nem emelt 2 év alatt sem a havi 400 ezres elváráson, és remélhetőleg hosszabbítja majd a max. 3 részletben is teljesíthető akciós utalási feltételt, ezért gondoltam, hogy "előrébb" kerülhetne majd.

    Több esetben is szó volt már erről itt "más" által, hogy a le nem járó kedvezmény miatt, akár a legjobb ajánlat is lehet, jelenleg csak ez a megfontolás tárgya. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák