Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz tonyrulez #24333 üzenetére

    A Gold 2.0 és a Bajnok célközönsége nem ugyanaz. A Prémium Gold 2.0 ahogy a nevében is szerepel, egy prémium ügyfeleknek szánt számlacsomag, ahol nem a "fillérszexualizáló" ügyfelekre lőnek. A feltételek magasabb jövedelemhez, megtakarításhoz kötöttek, de ezért nem egy "fapados", fiók, meg ATM stb. nélküli bankkal szívsz, hanem kapsz mindent(is) ingyen, személyes prémiumbankárral. Gondolom, a Gránitnál is tudok időpontot foglalni, és dedikált ügyfeles van, aki csak velem foglalkozik? Ja, nincs ;) . Nem azért írom, mert annyira szükségem van ezekre - jól elvagyok pl. egy amcsi diszkont brókernél full fapad szolgáltatással - csak mégis más, ha évente 1x-2x felmerül vmi banki problem, akkor azt gyorsan, személyesen el tudom intézni várakozás nélkül.
    Ránéztem a gránit kamatra: ez tényleg alapkamat -3%? Mert akkor sok értelme ennek sincs. Rafinál nyitottam értékpapír számlát, vehetek rajta 6-7% kamatozású állampapírt (Pmáp, MÁP+, DKJ, ÁK, akármi...) ami még akkor is több kamatot ad, ha levonom a 0,26% állományi díjat. Emellett nekem kell USD és EUR számla is, ami Rafinál pont semmibe sem kerül. Gránit? :)
    GPay-re meg ott a Revo. Ráadásul mivel a kártyás feltöltés vásárlásnak minősül, így letudva az évi 500 ezres limit, tehát a bankkártya is ingyen van. Ráadásul nekem USD-s kártya is van ugyanennyiért. Gránitnál adnak devizaszámlához kártyát, amit ingyenessé lehet tenni?
    Ezek a csomagok más célcsoportra vannak kitalálva, ezért teljesen értelmetlen összehasonlítani, pláne egyiket a másik elé, mögé helyezni. ( Én pl. kb. lex@rom, mennyi pénzt kell havonta utalgatni, tök jó, hogy rátolok 8 misit, beteszem állampapírba, és meg van oldva, hogy sose legyen drága a havidíj.) Szerintem...

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák