Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz RR-13 #16479 üzenetére

    Nyugodtan kérj Hard Tokent, és kérd, hogy írják jóvá az igénylés díját,

    Soha nem is vonták le. Szerintem csak elrettentésként van a díjszabásban, hogy senkit ne motiváljon a váltásra. Olyan mint a pénztárnál a pozitív csalódás: néhány esetben a feltüntetett ár helyett kevesebbet vonnak. És sokan nem ellenőrzik, csak látvány alapján.

    Amennyiben jól emlékszem neked Hard Tokened van a CIB-nél.

    Jól emlékszel.

    Mellette a Mobilappba is be szoktál lépni?

    Egyrészt minek? Másrészt, az átszerződéssel törlődik a mobilapphoz való jogosultságod. Ha meg elkezdesz online "visszaszerződni", akkor meg valószínűleg a folyamat végén meg a hard token nem fog működni. Szóval ha már bebattyogtál egy hard tokenért a bankba, akkor lényegében lemondtál a mobilapp használatáról. A CIB Bank online-hoz (webes felülethez) és a CIB Internet Bankhoz továbbra is hozzáférsz. Meg van valami ebróker meg üzleti lópikula, azokhoz is.

    A bejelentkező felületen látható a withKEY funkció?

    Ha már be vagy regisztrálva biztosan. De mi a francnak withKEY, ha tokened van? A token gyakorlatilag a withkeyt helyettesíti.

    És, ha igen akkor az nem működik, mert Hard Token szerződésed van?

    Ahogy írtam. Szerintem még ha van is épp érvényes regisztrációd a mobilappba és épp be vagy jelentkezve, mikor a bankban hard tokenre átszerződsz, az a bejelentkezés/regisztráció onnantól kezdve érvényét veszti és valószínűleg ki is dob. De mivel engem ez az egész mobilappos bohóckodás nem érdekelt a továbbiakban, én nem fogom ezt vizsgálgatni, hogy de hátha mégis, azt utána meg azért telefonálgassak vagy menjek be újra, hogy a hard tokent használni tudjam. Kezdetben 299/hó volt a díja, most már 340. Előnye viszont, hogy nem vagy kitéve örökös kompatibilitási problémáknak meg "már megint nem lehet belépni" és hasonló problémáknak, amikről örökösen óbégat a play store-os társaság. :D

    Mondjuk a Hard Tokent adhatnák díjmentesen az ügyfeleknek.

    Ez olyan, mint a UPC-nek a hülyesége. (Fizess a boxért, a HD tartalmakért stb.. azt azért a sok lóvéért cserébe, amit havonta kapnak ingyen kéne adniuk) Kíváncsi lennék, hogy mennyi a valós ára egy ilyen tokennek. Tegyük fel, hogy legrosszabb esetben kerül mondjuk 10 ezerbe. Akkor ha egyben kiperkálom és használom amíg lehet, hogy utána ne vonogassanak havi díjat, az miért gázabb szerintük, mint havonta fizetgetni? Ráadásul lehet, hogy a 340-ekkel összesen nem fizetnék 10 ezret, mert lehet addigra megszüntetik. Akkor? LOL

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák