- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
A mobilracken az a felirat miből van?
Kép törlést itt lehet kérni : Moderátort keresek[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Daemon09 #6552 üzenetére
Hát amin rajt van a felirat az egy 3,5" helynek a takarólemeze, amin van egy fekete fényvisszaverő(öntapadós) csík, abból van ami a ház tetején is van(sárga-fekete). A feliratot pedig én írtam uv-reagáns kék festékkel.
Kösz a tanácsot......
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Tomi 16
őstag
itt van pár kép:
[link]
=Régi ComputerModes[link]
=ez egy másik Styl[link]
=3.Sty[link]l
=De volt ilyen kuckóban is a Gépem..Lényegébevéve,Rengeteg féleképpen nézett ki a Gépem,de sztem sokkal jobb ha Nincs agyon spirálozva,vagy zsugorcsövezve,meg Teli Neonal,mert sztem nem az Esztétika a lényeg hanem amit tud a Gép.. Én már Erre hajtok
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Hurkaleves #6550 üzenetére
Jáj! Ez jól fog mutitni.
Jóhogy kibirta a kégli, há' én épitettem, rossz csak nem lehet
Amugy P45 azé nincs,mert drága a Maximus II most nekem, meg nem is költök már a gépre, tudod..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
nesa
veterán
válasz pentium4 #6565 üzenetére
Igen maximalissan jol latod jatek kozbe felmegy 65-re ott megal es mindezt a chipsett ilyen meleg a ramok 55 fok korul jarnak a tap meg 40 korul szokott lenni
Azert terhelve mar nem 125w korul mozog hanem 170-225 kozott de idle-be lelehetne vinni 100w ala is C&Q+no tuning
-
syckaloz
aktív tag
válasz merida k.590 #6569 üzenetére
Ez nagyonnnnnagy
-
Tomi 16
őstag
válasz merida k.590 #6569 üzenetére
Én kérek elnézést
Helyesírás sosem volt az erősségem,Bevallom -
sNiP3rFun
tag
Szép, rendezett belső, erős konfig grat hozzá.
-
Laraxior
titán
egy két érdekesség azért megtalálható a gépben,mondjuk a reaperek
és a vf700on a noctua
amúgy csini,főleg a big typhoon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kelvin
őstag
válasz Laraxior #6596 üzenetére
Az nem vf700 hanem egy powercolor hd3870 pcs zerotherm nevű hűtése De a noctua rajt van. Túl hangos volt nekem a gyári hűtés ezért kikötöttem és ment rá a noctua, pont elfért az Audigy2 felett
A big typhoon meg egy örök klasszikus, mindent lehűt. Egy quad volt alatta szépen elbírt vele de akkor már a nb volt forró ezért azt is lecseréltem egy noctua chipset hűtőre. Az is valamennyire látszik.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Racecam
nagyúr
Túl a dobozokon...
Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest