- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
de az egy MagiCool XTREME NOVA 1080 és nem egy MORA
syckaloz: Tesztet még nem csináltam amióta összeraktam de rosszul semmiképpen sem hűthet... ( nem ajánlom neki ) MORA-val ez a két radi van a csúcson gyári radik terén ( ezt talán kicsit jobb is mert nem olyan sűrűn lamellázott... de ez többlábon álló dolog )
-
DEJVID
őstag
na gondoltam dobok képeket én is mostmár. erre pont lemerült a fényképező
-
laci666
senior tag
Köszi
Egy kicsit elbabráltam vele de nekem is igy feketén jobban tetszik.
Tervbe van véve,hogy egy Nexxxos Pro III radit berakok a két 14cm-es venti allá,bemegy fankon.És akkpr meg lesz a vizhűtésem(#6701) syckaloz:Nekem is tetszik igy negróba
[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
- = Zk = -
félisten
válasz syckaloz #6692 üzenetére
össze h rohaggyon meg! ...mostmár mindjárt barátságosabb az időjárás odabent.... van értelme a 4-5db 12V-os házventinek
Tomate:hát igen...!de 8pines VGA viszont nincs rajta
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
syckaloz
aktív tag
válasz - = Zk = - #6708 üzenetére
Nekem 5db 80as van eddíg de hétfőn jön +2db 12es is
Zk:szeptemberben megveszem a kártyád
-
DEJVID
őstag
na itt van a gépem. néhány kép igen szarra sikeredett. elnézést
-
marcipunk
tag
én még nagyon csak próbálkozási szakaszban vagyok, de a scythe white led-et mindenkinek tudom ajánlani, aki jót akar magának
lehet, hogy csak az újdonság ereje miatt, de nekem tetszik
röff!
-
- = Zk = -
félisten
válasz syckaloz #6709 üzenetére
én nemigazán szeretnék már venni ventit...igyis ha jön a tél,csendesíthetem az összeset...
minek neked az én karim? 1:nincs vele bajom.2:mitvegyek helyette?3:mértpont szeptember
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolondrum #6715 üzenetére
legalább lenne nálad dróthálós csiszolókorong!!!.....igy félő hogy megkarcolódhat a proci
-
syckaloz
aktív tag
válasz - = Zk = - #6720 üzenetére
Mert nekem sapphire kell, valamint akkorra már le fog menni a 4870 ára és tudom hogy te olyan szeretnél!
-
félisten
válasz marcipunk #6723 üzenetére
A mostani gépem külleme is így készülget! Már lóg a bele nagyon, rgy oldal sincs meg semmi! szana szét ventik, ledek, ellenállások, forrasztó ón, 0.22-es vezetékhalmok, fogók.....sztem holnap off lesz pár napig!meglátjuk! Ja a plexi már kész, kisfelxel vágtam ki és nem is lett olyan rossz!!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
marcipunk
tag
válasz Kolondrum #6725 üzenetére
én nem rég kezdtem a témával foglalkozni, az oldala jelenlegi állapotában
röff!
-
- = Zk = -
félisten
válasz syckaloz #6724 üzenetére
én ezek után csak 2magos VGA-t vennék,ha cserélnék .....De a 4870 X2 megmár tul nagy az én gépembe!...ugyhogy
deha valóban elakarom adni,teleszel az első aki megtuddja
-
marcipunk
tag
válasz Kolondrum #6727 üzenetére
szééép...
mondjuk az enyém sem nagyobb sztem, egy sima cm 331
arra emlékeztet, mikor pár éve egy at-s házba gyorskötegelővel rögzíttettem bele egy atx-es tápot (ti. nem egyeznek meg a csavar helyek), csavarhúzóval kapcsolgattam be, és a zajszigetelésről porcicák gondoskodtak
persze a tiéd szépen világít
röff!
-
-
DEJVID
őstag
enyémre szarik mindenki?
-
félisten
-
beteg
őstag
-
-
félisten
Üdv! Modding készülőben egy a bibi, egy apróság, a gép közel sem olyan hőfokon megy mint szokott! Enyhén lett melegebb úgy egy tizessel pl a vga a procit hagyjuk stb!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest