- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz Tothgera30 #27847 üzenetére
Wáh, roppant csúnya az a szegény egérke.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
qfm
őstag
Végre megérkezett a ház, és a paszta is a hét folyamán, megtörtént a régiből való kiköltözés és, a kettő közötti állapot:
Minden dobozokban (a gép nagy része már megvolt, csak másik házban, másik hűtéssel, másik rammal)
A képen: DFI UT X58 T3eH8, XFX HD4890 1GB, Corsair 520HX, 3*2GB A-Data Gaming Series v2.0, Arctic MX-4, 2* WD 74gb (Raid 0 miatt), Alpenföhn Matterhorn, Intel i7 920 D0, és végül ami csak félig látszik: HAF 912 plus.
Ha végre lesz időm összerakni majd utána teszek be képet a végeredményről
-
KAMELOT
titán
válasz urbanjozsi #27850 üzenetére
Értem! Nagyon szuperul összeraktad. Szép lett!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
pincehely
addikt
-
urbanjozsi
senior tag
válasz Motion_Blur #27862 üzenetére
Van kereke, tehát lehet bőröndként is használni
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
Plexit hol tudok venni, vagy rendelni?
Milyet érdemes?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Stirbi #27871 üzenetére
én inkább hobbygépnek nevezném,mert amire használom,arra felesleges. holnap csinálok normális képet,ezt csak úgy teloval...szereztem fényképezőt is...bár azt már tudja mindenki hogy képtelen vagyok jó képet csinálni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sestertius
őstag
-
Gerisz
addikt
válasz sestertius #27874 üzenetére
Biztos rámegy. Mert az tuti a 932 oldallapja. A plexire minek oldalra venti? Szerintem attól néz ki jól. Én mikor elsőnek vágtam plexi oldallapot vágtam rá 12-es venti helyet a vidkari fölé aztán nem volt ott 1 hétig mert telerakta porral a gépet. Amikor meg porszűrőt tettem rá akkor meg nem volt "nyomás" fölösleges lett.
Szerintem nem mutat jól ot a venti. Ezek nem a ventit mindenhova házak, jól kell kinézniük. -
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #27875 üzenetére
jóformán semmire
-
Laraxior
titán
megjöttek a piros ledcsíkjaim... most már lehet a gravíron gondolkodnom a plexire
-
kiiso
tag
Szép rendezett! Azt a fölösleges HDD tartót még kivehetnéd, még jobb lesz a szellőzés!
Ja és az alaplapi lemezre próbált úgy odarögzíteni a kábeleket kábel-kötegelővel, hogy az átvezetőnyílásoknál ne látszódjon elölről, hogy hogyan kígyóznak hátul (remélem érthető ), és akkor még letisztultabb lesz![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest