Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz HF77 #5996 üzenetére

    A hiányzó appok egy dolog, mivel van egy 4K Max stick eszközöm - eleve úgy készültem hogy ha veszek tévét úgy sem fog tudni mindent, így már korábbról volt, nem mellesleg a stick hordozható, egy tévénél meg nehézkes, pl. nyaralásra vinni, vagy projektorhoz.
    De az, hogy nem tudnak úgy egy - ráadásul semmi látható változást meghozó - frissítést megejteni, hogy ne csessze szét a kezdőlapot, az dühítő. Letörölték a Disney-t és még két appot amit használok - úgy kellett az AppStore-ban rákeresni és újratelepíteni - , és helyette betették az AppleTV+-t és a korábban írt semmirenemvaló appokat. Mert csak.
    Szóval én nem feltétlenül tévét akartam venni, hanem eleve csak egy 'megjelenítőt' a stick mellé, tök mindegy mit, ami majdnem egy projektor lett. Kaptam kölcsönbe egyet, és már a 720p is baromi nagy élmény volt, így majdnem vettem egy 1080p-et, csak közben haverom vett egy 55"-es C1-es LG-t, így lett végül először inkább tévém. Sőt, eredetileg még 120e-et sem akartam tévére költeni, csak a milyen tévét vegyek topikban megláttam mennyire lutri a képminőség még a drágább lcd tévéknél is, nemhogy a kitűzött ársávban, és mivel a telefonom-tabletem is amoled, el nem tudtam volna viselni ezen kívül mást.
    Árban tényleg nagyon jó, +100e-et szerintem sem ért meg az LG még így sem, de ha csupán 20-30e különbség lett volna, akkor biztosan azt választom.
    Nem bántam meg a tévét (stick nélkül lehet máshogy gondolnám, 'minden is' van előfizetésben) - akkor már azt inkább jobban, hogy nem 65"-t vettem -, de ez a hozzáállásuk dühítő.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák