- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
virkir #87643 üzenetére
Hallottad már ezt a cuccot? Esetleg 10m2 körüli szobában is?
Igyekeztem a kérdező igényeinek leginkább megfelelő alternatívát ajánlani. Egy barátommal megfutottuk a közelmúltban a 100k alatti köröket és ő az egyszeri vásárló és én a rutinosabb is erre szavaztunk végül.Tökéletesen tisztában vagyok a korlátaival, ellenben kisebb hangnyomás mellett viszonylag egészséges hangképpel bír. Úgy populáris a hangja, hogy közben nem vét nagy hibákat. A korábban linkelt JPW Sonata + Creek is izgalmas, de azt inkább egy gyakorlottabb fülű - értsd, letisztultabb audió-ízlésű, konzervatívabb, kispénzű, kisszobás - érdeklődőnek javasolnám, nem egy pc tejfölösdobozról feljebb lépőnek. Persze a meghallgatás nem kerül (sok) pénzbe, de a kérdező, a kérdése(i) alapján szerintem egy kompakt megoldásra vágyik, amire egy DAC/interface + aktív dobozok kezdésnek egyszerűbb és nagyszerűbb megoldást kínálhat, mint egy használt, kitudjamilyenállapotú komponensekkel bíró "hi-fi rendszer".
Nálunk ez valamivel jobban szerepelt a Genelec 8010-nél, és valamivel gyengébben a 8020-nál. Ez szerintem lehet kiindulási alap annak, aki még nem hallotta.
(természetesen sem az alaplapi hangkártyát, sem az sbc kodeket nem tekintem végállomásnak még ezen a szinten sem, ellenben háttérzenének valamelyik stream szolgáltatóról "rádiózva" ördögtől valónak sem)
-
válasz
virkir #87643 üzenetére
De hát ahhoz kell neki. Egyébként az iLoud csoda az elvileg tényleg jó. De csak akkor, hogy ha mindeképp pici kell, amúgy felejtős, csak a méretéhez képest szól jól. A mélyre menése minden bizonnyal igaz, azaz megvan az 55 Hz, csak hát a pici membrán miatt a dinamika az szűkös, de ez a középtartományra is igaz.
Lehet inkább át kéne mennie IDE, itt foglalkozunk PC-s cuccokkal, pontosabban aktív hangfalakkal, azaz a legolcsóbb PC-s szettektől a pro audióig mindennel.
-
válasz
virkir #85210 üzenetére
Amikor először megláttam ezt a videót, nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Aztán megkérdeztem pár Yamahást, akik megnyugtattak, hogy ilyenről szó sincs, nem két random emberke fülének kedvére jár a cég. Szép is lenne, de csak azért készült ilyen videó, mert tudják, hogy a célcsoport erre gerjed.
-
Attila0
őstag
válasz
virkir #77941 üzenetére
Eredetileg nekem is sounbdar volt a tervem, csak az egyik fórumlakó sikeresen lebeszélt róla, mondván két sztereó hangfallal sokkal jobb hangminőséget érek el. Szóval már én is hajlok arra az álláspontra miszerint a soundbar inkább csak egy dizájnelem mintsem tényleges hangkeltő!
-
bta1
őstag
válasz
virkir #76238 üzenetére
Hol élsz te? Gyakorlatilag mindent Kínában gyártanak, még a profi hangtechnikát is.
A félreértés ott van, hogy a proletár azt hiszi, ezek csak az árat viszik lejjebb és lejjebb.. amikor pedig saját "kárán" tapasztalja meg, hogy az akciós raklapos áru minősége az árát tükrözi, akkor jól felháborodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest