Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Tamoo #99300 üzenetére

    A fingreszelés nem kategóriaugrás. Ott annyi történik, hogy hallasz valamit, ami talán jobb, mint eddig... viszont nem biztos... De amikor azt hallod, hogy valaki az éjjel titokban lecserélte a hifit, mert valami egészen mást hallasz másnap, (jobbat) mint eddig, az már kategóriaugrás. Közben csak egy kábel lett cserélve, semmi egyéb. Ha ez eddig kimaradt az életedből, akkor nem volt még igazán jó kábeled és nem árra gondolok, hanem tulajdonságra.

    Dorian: Honnan jön ez a 7 szint, mikor egyetlen gyártónak van (sok esetben) 7 vagy több modellje és nyugodtan mondhatjuk, hogy mindegyik modell önálló "szintet" képvisel? És, ha belegondolsz, hány gyártó, hányféle terméket gyárt, ezt lehetetlen 7 szintre osztani, mikor egy Mark Levinson, vagy Lumin, vagy McIntosh is egyeként gyárt 5-10-féle modellt. Annyi az átfedés, hogy meg sem lehet számlálni.

    De hány szint van egy 1 literes üvegben? Nem 7, az biztos. :D És a hifi annál picivel bonyolultabb, mint egy 1 literes vizesüveg. Én nem dl-es osztásban gondolkodom, hanem alsó hangon is cl-esben.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák