Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz #01758976 #99121 üzenetére

    "hallgattam vele pendrivéről zenét, azzal megbékélnék"

    Na ez az... én leginkább SSD-ről hallgatok zenét, az meg kb. olyan mint egy pendrive. Szeretem a saját gyűjteményemet hallgatni, szeretem "birtokolni" is a zenéimet. Ha streamelek, nekem arra a Spotify is bőven jó. Általában nincs időm milliónyi zenéből válogatni, ergo még szinte zavar is a hatalmas "választék", amit mondjuk a Tidal is nyújt. Én egy ilyen csökött csávó vagyok.. :D Szóval a stream nálam nem is a legfontosabb szempont, inkább az SSD-ről való lejátszási képesség a legfontosabb.

    A laptop + JRiver 26 most elég szépen teszi a dolgát, tényleg alig akad okom panaszra, de van ennél feljebb, csak nem mindenáron.. Vannak zenéim, amikkel semmi bajom nincs. Ezek többnyire kevés hangszeres akusztikus, "nyugis" zenék... Számomra csodásan szól, de vannak olyan stílusok, amiknél el tudnék viselni több finomságot... Szóval nem kifejezetten allrounder így a rendszer, inkább válogatós pic@a.

    Az ajánlatodat ismét nagyon köszönöm. Próbálom szabaddá tenni magam úgy, hogy éretelme is legyen a kölcsönadásnak, ne csak álljon a szekrényen 7 napból 6-ot. Most annyit dolgozom, hogy esélytelen lenne egy kiadós/alapos, odafigyelős zenehallgatás vele. Amint látok fényt az alagút végén, jelentkezem.. de azért lehet hogy néha így is kérdezek még et azt.. :R

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák