Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alu

    senior tag

    válasz dgyuri0123 #75978 üzenetére

    Eredeti CD lemezeket hallgatok lejátszóval, illetve Pc egy Sound Blaster X-Fi Titanium kártyával. Utóbbinál a hangkártyát szeretném majd egy külső Daccal helyettesíteni, de egyenlőre még nem találtam megfelelőt. Amiket a dacos topikban ajánlottak, azok árban bőven átlépik a keretemet. 50k -nál többet nem szeretnék költeni rá. Néztem diy termékeket is (pl. XMOS, AK4399, PCM1794A), de még nagy erőkkel olvasgatom a külföldi oldalakat ezekkel kapcsolatban.
    Igen, sokan mérgesen néznek, amikor feljön a hifi rendszer mélynyomóval téma. Mivel nekem bejönnek ezek a mai chill nationos zenék és azoknál jól esik egy kis plusz brummogás, ezért volt merszem benne hagyni a rendszerben. :)

    (#75991) bta1: Kis kiegészítés: Concept 8 + Marantz sr 4600 - Az ikon ribbonja után például kevés magas. Az ikont részletesebbnek hallom, a C8 pl. szólónál nagyon szépen kiemeli azt az egy hangszert, viszont a többi a háttérben mint ha el lenne mosódva, nem olyan tiszták. Az tény, hogy az összkép kellemes, órákig el tudnám hallgatni, míg az ikonban a ribbon magas egy idő után bántja a fülemet (de addig az ideig b :Y szott jó). Egyébként nem tudom hogy jutottál ide, az írás lényegi része a csöves(Atc SoundArt v3)+ikon6 és az exposure+ikon6 összehasonlításáról szólt...
    Az őrülten hangos az nálam 12nm -en lármás, a nappaliban 25nm -en tiszta és tényleg hangos. Nem arra akartam kilyukadni, hogy így hallgatok zenét, hanem arra, hogy van tartalék az erősítőben és valószínű a nagyobb falak, illetve elektrosztatikus hangsugárzók se problémák neki. Ahogy azt se írtam, hogy a csöves rosszul szól, hanem azt, hogy nagyon más. A "feszesebb, tehát jobb basszus" történetet az én írásomban olvastad? Csak azért kérdem, mert sehol nem találtam benne ilyet..

    [ Szerkesztve ]

    λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák