Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikisys

    őstag

    válasz TheProb #73072 üzenetére

    A jó minőségű kábel sokat segíthet, de nem kell nagyon drágára költeni a pénzt.
    Sima két-ér, plusz árnyékolás csatornánként és kvázi-szimmetrikus bekötés alkalmazása.
    Ha az RCA a fogadó, akkor ott az árnyék és egyik szál össze van kötve a hidegpontra. A másik végén csak a két ér van beforrasztva, az árnyékolás nem. Meg is lehet jelölni a kábelen filctollal, hogy melyik vége hová való és minden készülékhez készíteni kell ilyen kábeleket. Ez jól bevált, nálam nagyon régóta így van minden bekábelezve, nincs semmilyen zaj, vagy külső zavar, földhurok sem tud létrejönni, de ez a készülékek célirányos huzalozása miatt sem lehetséges.
    Olcsó és jól használható a riasztó-kábel, ami akár 2-4-8-sokeres plusz árnyékolás - is kapható és jó a zavarvédettsége, jól használható olcsóbb rendszerben is.
    Kimondottan hangfrekvenciára pedig még a Klotz-kéteres+árnyék, fekete színű (mikrofon) kábele a jó választás és legalább aranyozott csatlakozó dugók hozzá, és hasonló felépítéssel mint az elején írtam, kitűnő és jó minőségű kábelezés készíthető. Ha nem tudod a kábeleket elkészíteni, akkor keress meg egy szakembert, aki segít, vagy a kész kábelt rendelésre el is készítik az Elimex-nél, de másutt is.

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák