Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    válasz dudi6 #71747 üzenetére

    Nagykanizsain, de szerintem nem fontos infó, bármelyiken feltűnhet néhány évente egyszer :) Ennél gyakrabban szokott lenni netes hirdetőkön. (avx, hifi piac apró, vatera, jófogás... stb)
    A lemezjátszóval kapcsolatosan azt gondolom, hogy használt olcsó lejátszó vásárlásakor alap a hangszedő csere. Olcsó hangszedő az AT95E, vagy most van ugyanennek egy másik verziója, ami AT95EX név alatt fut, ez kimondottan olyan lejátszókba való amiknek könnyű a hangkarja. (az olcsó lejátszóké gyakorlatilag mind könnyű) Nem tudok a saját tapasztalataimtól távol menni, ezért Dual 505-3 amit jó szívvel ajánlanék. Ezt is ki lehet fogni időnként 20e körül. (bolhán 5e-ért vettem :)) ) Szóval ha ilyent veszel, akkor a hangszedő csere későbbre marad, de tényleg nehéz lenne szerintem 20-ból jobbat venni, mint a dual. Mindenképp szíjhajtásosakat nézegess, a direkt hajtásosak ebben az árfekvésben szerintem minden esetben rosszabbak.
    NAD 5120 ami olcsók közt jó lehet, de ezek közül sok van már ami rossz állapotban van, hozzáértő segítő nélkül nem ajánlom megvenni, illetve 10e Ft felett sem, mert akkor már nem éri meg a duallal szemben.

    Mint mondtam a sanyo az orion HS282 (nem vicc, tényleg) a 280-as régi tesztek szerint kicsit jobb volt. Szóval ha hibátlan, nem zizeg a magassugárzója (szokott, ha meghajtják) akkor a 280 talán inkább. (amúgy is nagyobb a presztizse, könnyebben eladható később orion név alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák