Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    Sziasztok. Elsősorban segítséget szeretnék kérni a választáshoz, mert nem tudom, hogy pontosan mi mellett kellene döntenünk, mi lenne az ideáls az igényeinknek. Egy normális hangrendszert szeretnénk elsősorban zenehallgatásra, de ha úgy alakul akár film nézésre is, mert az is nagy kedvenc. Nem értek hozzá, szóval abszolút analfabéet vagyok ezen a téren, ezért is fordultam hozzátok, szóval ha rossz helyen járok írányítsatok kérlek át másik topikba, köszönöm.
    Szóval oyan fajta megoldást szeretnénk, hogy sztereóban tudjunk hallgatni zenét úgy, hogy van két notebook, tehát mindkettőt rá tudjuk kötni és esetlegesen a tv is tudjon arról szólni ha mondjuk filmet szeretnénk nézni.
    Tehát gondolom valami olyan kütyü vagy erősítő szükséges ami tudja azt, hogy pl 3 eszköz csatlakozzon rá, és mindhármat tudja kezelni, persze külön-külön.
    Ezért szeretném tudni, hogy ha ilyenben gondolkodok akkor mit érdemes vennem: erősítőt és két hangfalat, vagy esetleg valami komplett hangrendszert?

    Azt szeretnénk kiküszöbölni, hogy ha én szeretnék zenét hallgatni akkor tudjak kiküldeni zenét a rendszere, de ha párom dönt úgy, hogy meghallgatna valamit akkor pedig ő, és előfordul, hogy filmet nézünk led tv-ről, tehát akkor is azon a rendszeren tegye mindezt (tv-n van digitális meg jack csati). De a két notebook lenne a lényegesebb.
    Lényegében valami all in one megoldást keresnék. Árat még nem tudok konkrétan mondani, mert sok mindentől függ, de 100-150nél nem tudunk rá többet áldozni. Kb. 20 nm-es panelszobában szeretnénk elhelyezni.

    Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák