Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • makos0078

    tag

    válasz daninet #1698 üzenetére

    Én is csak neten, YT-n láttam ezeket az átalakítókat, de igen, a jobbikat felszerelés után lehet nyitni, nem szökik el gáz.
    Bár még f.ngom nincs, mit hegesztek legközelebb, de ráizgultam a vedőgázas verzióra. Jókor, amikor 4 kg porbelesből kész a kerítés, na mindegy.
    A Sodastream ötletet passzoltam kis számolgatás után. 6e Ft a jobb menet átalakító + (Aldis árakon) 9e Ft egy új palack, 2,3e a csere. Inkább két palack kéne, mert hirtelen el tudna fogyni. Ezzel így 24e Ft-nál tartok. 30 ezerért meg van tök új (kínai) 5 kg palack. Meg most vittek el az orrom elől egy 2028-ig nyomáspróbás 3/4-ig töltött 10 kilós Linde törpét, mert én túl sokat dióztam rajta. Sok vendéglátós lehúzza a most a rolót, szerintem lesznek még jó áron palackok. Ja, ezeket el lehet zárni, a Sodastreamet meg biztos mindig leszedtem volna, nehogy elszökjön a gáz. Egyáltalán nem mondom, hogy rossz ötlet a Sodastream, csak én így döntöttem. 20-40 percet arról is el lehet hegeszteni.
    Az is lehet, hogy egy tábla csokiért lesz ismerős ismerősének az ismerősétől 2 vagy 5 kilós régi tűzoltó készülék, akkor azzal fogok bohóckodni fejre állítva.

Új hozzászólás Aktív témák