Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Backrau #47864 üzenetére

    Az ilyen tv-készülékek, vagy legalábbis bizonyos típusok nem feltétlen kezelnek minden fájlformátumot és kódolást. Tehát azt már a készülék gyártójának a topikjában kellene megkérdezni, hogy milyen formátumokat támogat, milyen beállítások kellenek stb. Illetve attól, hogy nem játssza le a filmeket, vagy nem támogat ezt-azt a készülék, az nem a belső / külső HDD hibája. Na meg az ilyen környezet támogatás szempontjából amúgy is másodlagos, mivel az elsődleges értelemszerűen a PC + Mac & desktop OS.

    Maga a FAT32 és az NTFS fájlrendszer általában OK szokott lenni a tv-knél. Viszont a GPT partíciós táblát valóban nem minden készülék kezeli, ezért célszerű arra is figyelni, hogy MBR legyen a külső merevlemezen.

    Egyébként Windows alatt 64 GB-nál nagyobb köteteket nem is lehet a beépített eszközökkel FAT32-re formázni. Ezért ajánlja fel az exFAT és NTFS, esetleg egyes rendszereknél a ReFS opciókat. Tehát Windows esetében FAT32-re csak külső (particionáló) programokkal lehet formázni egy 1 TB-os USB HDD-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák