Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaxx

    tag

    Hi szakertök,

    a következö a problema. Tegnap ki akartam probalni az uj MPC-t, a betat....ami orosz oldalon a legujabb es a következö törtent. (Konfig: Q9550, Ati 4870 - 10.3 Cat., Win7x64, FFdshow x64 + MPC-HC Beta 1.3.17** x64)

    A MPC EVR Customon (Mik legyenek bepiplava EVR Customon??) a monitoron teljes kepernyöre nagyitva teljesen ok, ranezesre. A lejätszo reakcioideje azonban jelentösen megnö....pl nem full screenen odebbhuzni magat a lejatszo ablakot, vagy alt+enterrel fullra rakni, beletekeres...szoval ezekhez mind kell 1-2 masodperc. A tv-re athuzva azonban ha ott nyomok full screent akkor olyan a kep, hogy elkezdödik a kep bal oldalon teljesen oken, de viszont csak hosszaban a kep a tv 4/5-eig er.....es a nyujtas is csak ezen a kereten belül nyujt.....szoval mintha lenne egy "ablak" es a tv jobb oldali 1/5-öde mar nem tartozik ebbe az ablakba. Neztem hogy elegge rafeküdtek az uj MPC-ben erre a teljes kepernyös felbontasvaltasokra....erre gyanakszok, mert olyan mintha megvaltozna a felbontas esetleg es emiatt esetleg az a kepter mar "nem hasznalhato" lenne.

    Na mind1....vissza akkor Default EVR-re....mert Custom csak a 4:3-as baratok közt kinyujtasahoz kell a baratnömnek. A default EVR reakcioideje teljesen ok, de viszont ahogy athuzom a lejatszot a tv-re AVI-nal egy zöld csik jelenik meg alul....utana ha visszahuzom monitorra akkor is marad mar a zöld csik.....az segit egyedül ha tvn zöld csikosan full screenre nyomom....es meg1szer megnyitom a videot es akkor mar csik nelkül indul el a tvn full screenben.

    Eleg idegesitö...

    A "legjobb" viszont a magamnak feltett "kell ez nekem?" kerdes megavalszolasaval visszatelepitett legutolso normal (nem beta) MPC (1349 asszem vagy valahogy igy) release visszatetele utan ugyanilyen rossz maradt a helyzet.

    Vkinek esetleg vmi ötlet, hogy mit kene tennem??

    Elöre is kösz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák