- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Kár, hogy ezek ide nem jönnek. Az egyik régebbi Vivot behozta az emag talán.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
joey04
titán
És akkor a pro-ban 1 és 4.3x mi lesz?
-
addikt
Elég jók lettek, kék és narancs adja..
A fő és 4.3x zoom kamera között elfért volna egy 3x is, bár igaz ha olyan jó lesz a 2x szenzor zoom, mint pl a 13 ultrában, akkor az sokat segít, de na..Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #7 üzenetére
És az a baj, hogy 2024 q1-ben ha tényleg jön a pp abba meg valami 10x zoomot emlegetnek, ami lehet nagyon jó lesz, de kizártnak tartom, hogy lenne benne még 2 zoom alatta...
-
addikt
Mi az a pp..
Felesleges a 2x zoom kamera, azt a Huawei és a Xiaomi 100%-ban megoldja és a többi gyártó is kezd szépen felzárkózni ebben..Szerk.: Vagy nem is 2x szenzor zoomra gondoltál, hanem még 2db zoom kamerára a 10x alatt..?
Mert az kb esélytelen..[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
tlala
addikt
Global változatnak se híre, hamva, pedig már beszerezhető a kínai változat, sajnos B20 nélkül, számunkra hiányos 5G sávokkal - igaz, hogy már beesett 1000 USD alá a beszerzési ára.
Akkor már inkább a nagyon hasonló Oppo Find X6 Pro, ők legalább nem tiltják le az EU sávokat. -
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #9 üzenetére
Pro plus.
Igen arra. Tehát tuti nem lesz 3x, 5x, 10x
Végre úgy néz ki a samu is elengedi ezt, erre kezdi más.
-
addikt
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #14 üzenetére
Igen, abban van (Néha a TS is szarul hozza le, szóval a kínai Vivo honlapon néztem), de lehet azért, mert az megy szinte egyből Indiába is, ha jól olvastam.
-
tlala
addikt
A Find X6 (és Pro)-ban minden sáv van, az 5G sávkínálat is pazar. Még a nyomorult kettéosztott N28-as sávból is tudja a b sávokat, aminek hiánya (pl. Vivo X100/Pro-n gondot okoz itthon Telekom 5G-n). Ez alapján (csak) remélhető, hogy az X7-ben sem lesznek letiltva.
Az alap 4G-t tekintve pedig sajnos a Tajvannal növekvő feszültség az oka, hogy pl. a Xiaomi az új modelljeiben is letiltja B20-at, mert ott, a szigeten nagyon fontos (lenne), a tajvani mobilrendszer nagyon is használja a B20-at.[ Szerkesztve ]
-
Pimpa
tag
Filléres szarság lenne a B20 aktiválása, valószínűleg benne is van, erre direkt tiltják, hogy ne legyen értelme megvenni Európában, elég szomorú ez
A Mi 11 Ultra volt az utolsó top vétel ár/érték arányt nézve a TS-ről, amire utólag valszeg rájöttek, hogy elcseszték, azóta megy a szarrágás a Xiominál is. Vegyél globált másfélszer annyiért... Szarjátok össze magatokat[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Persze, a chipset alapból tudja a B20-at is, az egyéb sávok miatt pedig pedig a 800 MHz-es antenna is megvan.
Számos olyan kínai telefonban is letiltják a B20-at, aminek nincs is global változata, csak kínai. Egyrészt a sáv liszenc díjakon spórolás miatt, de szerintem jóval jelentősebb ok a tajvani szürke export blokkolása. Ha nem is adnak ki global változatot, miért ne akarnának eladni az EU-ba is? A kínaiakat úgy ismerem, mint akik minden fillért meg akarnak fogni - persze a politikai gyűlöletük mindent felülír.
Írom mindezt egy TS-ről származó Mi 11 Ultrán.[ Szerkesztve ]
-
hunhool1979
tag
[link] 861 ojro a 256gigás verzió (november 21-től szállítják)
5G: n1/n3/n5/n8/n28A/n38/n40/n41/n77/n78/n79.
4G: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B18/B19/B26/B28A.Bevallom a sáv dolgokhoz hülye vagyok. Azt látom, hogy nincs B20(ahogy sokan emlegetik), de az itthon hol és hogyan jelentkezik? Illetve az 5G (Telekom kártyám van, előfizetéses)
Szerintetek lesz ebből Pro Plus verzió? -
joey04
titán
Igen, tudom, hogy abban van, de a vivo x90-ben, x90 pro-ban és x90 pro plusban is volt, az új szériában pedig már nincs. Szóval emiatt gondolom, hogy van esélye a negatív változásnak az opponál is. Aztán majd kiderül.
Értem valamennyire a b20 mellőzését, de a kínaiak baromi sokat utaznak nyaralni, kirándulni Európába és azért az EU-ban kb mindenhol fontos a b20, a kínaiak meg különösen a telefonjaikra vannak utalva itt, legyen az fordító program, vagy térkép, vagy bármi egyéb. Tehát náluk hiába nem elterjedt a b20, ha máshol igen, akkor illene beletenni és nem miattunk, külföldi vásárlók miatt, hanem a saját állampolgáraik miatt.
-
Pimpa
tag
-
tlala
addikt
Az Oppo Find X6 Pro-ban minden sáv a helyén, a B20 is. A kameratesztek is nagyon jók, és a dxomark listán az 5-dik helyen áll, szerintem lenyomná a Mi11 Ultránkat. Más kérdés, hogy azért a telefon kínai marad, bár az általam olvasott beszámolók szerint a Google Pay fizetés meg a (német) banki programok mennek rajta.
Global meg számos kitűnő modellből nem is készül egyáltalán. Ezt nem is értem miért, a Xiaomi pl. egyetlen beforrasztott alkatrész értékével (meg persze a telepített fw-rel) dönti el, hogy melyik piacos legyen a készülék.
-
joey04
titán
[ Szerkesztve ]
-
greenmeister
tag
Valaki írja le nekem részletesen milyen hátránya van a B20 hiánynak, nem az első telefon amivel kapcsolatban felmerült ez a dolog. Itthon milyen hátrányt szenvedek ha ilyen telefont veszek???
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
addikt
válasz greenmeister #24 üzenetére
A városokon kívűl nem igen lesz neted ott használják a b20 sávot
a 3g-t minden szolgáltató kukázta így ahol csak b20 4g van ott csak 2g-d lesziPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
p2pp
őstag
Ahogy lentebb #23 joey04 linkelte a Global Verzió sztem minden itteni frekit tud.
Ha vesz vki véletlenül, akkor adhatna kölcsön tesztre a Mobilarénának.
Sztem lenne rá igény.4G FDD-LTE
B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B18/B19/B20/B26/B28/B32/B66
4G TD-LTE
B38/B39/B40/B41/B42
5G
n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n66/n75/n77/n78/n79Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest