- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
válasz Bence01 #84402 üzenetére
Szerintem egy alap rendszerben is észrevehető a különbség a DD és a TrueHd között!Én hallottam a különbséget a Marantz nr1501-nél! Inkább arról szól az egész ,hogy ha van egy régebbi közép-felső kategóriás erősítőd ami még nem kezeli a Hd hangokat azon egy sima Dolby sokkal jobban fog szólni mint az új alsó kategóriás készüléken a Hd hang! Nekem is volt alap Marantz nr1501 Hd erősítőm és még a közép kategóriás Pioneer vsx-1016 sokkal jobban szólt a sima Dolby mint a Marantzon a TrueHd!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"hülyeség, mert még a legolcsóbb hangrendszeren is hallani némi külömbséget."
Hát, azért kíváncsi lennék, hogy egy alap rendszeren, vakteszten ki hallaná meg a különbséget. Hogy a pszichéd mit tesz hozzá, amikor tudod, hogy mit hallgatsz, az teljesen más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Az szokott elhangzani többnyire, hogy a DTS magasabb kategóriás erősítőn általában jobban szól mint az alacsony kategóriáson a HD. Belépő erősítőkön "parasztvakítás" a HD.
(#84413) liszi70: Én ugyanabból a forrásból származó flac és 320-as mp3-al próbáltam, de elvéreztem. Van aki bizonyos zenék bizonyos részén nagyon odafigyelve ki tud szúrni megkülönböztethető dolgot, de ehhez már eléggé komoly felbontás és tapasztalat kell. Fejessel is próbáltam Essence One DAC-al, nekem azzal sem jött össze.
Aki kipróbálná magát: [link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen alap rendszerekEn valóban nem hallani ki, és rendszer alatt a hangszórók kábelek lejátszót is beleértem. Volt itt egy teszt cekkk linkelt be több zenét Yamahánál nem de denonon simán ki lehetett hallani a különbséget pedig kb 2 kategória különbség volt a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest